Νικητής κληρώσεων Ιουνίου

Mint $50K Giveaway — Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μας!

Minters, επιστρέφουμε με άλλο ένα δώρο που είναι ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ – με περισσότερες από 40 ευκαιρίες να κερδίσετε! Αυτή τη φορά θα ανακοινώσουμε 10 εβδομαδιαίες νικητές τον Ιούλιο που θα κερδίσει χρηματικά έπαθλα του $500 ή 1.000 $, ώστε να έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε. Στο τέλος του μήνα, ένας τυχερός Minter θα επιλεγεί για να λάβει το μεγάλο έπαθλο $50.000 (και μην ανησυχείτε, οι εβδομαδιαίοι νικητές μπορούν επίσης να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο).

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με 3 εύκολα βήματα:

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή Mint (αν δεν την έχετε ήδη).
  2. Συνδεθείτε στην εφαρμογή Mint οποιαδήποτε μέρα από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου. Μία σύνδεση = μία καταχώρηση, με περιορισμένες καταχωρίσεις σε μία ανά ημέρα. ΥΓ Μπορείτε να συνδεθείτε κάθε μέρα για να κερδίσετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε!
  3. Βεβαιωθείτε ότι οι οικονομικοί σας λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο νομισματοκοπείο, όπου εμφανίζονται τα έξοδά σας.

Θα ανακοινώνουμε τους εβδομαδιαίους νικητές στα κοινωνικά μας κανάλια, γι' αυτό φροντίστε να μας ακολουθείτε Κελάδημα, Ίνσταγκραμκαι Facebook για τις τελευταίες ενημερώσεις.

Για το πλήρες σύνολο των επίσημων κανόνων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στους κληρώσεις των $50.000, κάντε κλικ εδώ. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στις 23:59 PT.

Συγχαρητήρια στον νικητή του Giveaway του Mint $10k Ιουνίου, Michael M από το Pismo Beach, CA.

Νικητής κληρώσεων Ιουνίου

Είτε θέλετε να καλύψετε τους λογαριασμούς του ενοικίου ή των ειδών παντοπωλείου σας είτε να προσθέσετε τις οικονομίες των διακοπών σας, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανταποδώσουμε την κοινότητα του νομισματοκοπείου μας. Είμαστε περήφανοι που ενδυναμώνουμε το προσωπικό σας οικονομικό ταξίδι και σας βοηθάμε να πετύχετε τους στόχους σας με πληροφορίες, συμβουλές και όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα μέρος.

Διαβάστε περισσότερα  Τι είναι ένας καταπιστευματικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος και γιατί πρέπει να νοιάζεστε;

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ Ή ΠΛΗΡΩΜΗ. ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Ανοιχτό μόνο σε νόμιμους κατοίκους των 50 Ηνωμένων Πολιτειών ή DC, ηλικίας 18 ετών και άνω. Άκυρο όπου απαγορεύεται.

  • Προηγούμενη ανάρτηση

    Mint $10K Giveaway – κερδίστε την ευκαιρία να αποκτήσετε…

  • Επόμενη Ανάρτηση

    Όροι και Προϋποθέσεις κινήτρου FI Mint $10

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda