Ανεμάρι Μπέλντα

Mint $10K Giveaway – κερδίστε την ευκαιρία να καλύψετε τα έξοδά σας!

Γνωρίζουμε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά για τόσους πολλούς ανθρώπους. Από τον Απρίλιο, διοργανώνουμε ένα δώρο όπου ένας Υπουργός θα έχει την ευκαιρία να επιλεγεί τυχαία και να αποζημιωθεί έως και 10.000 $ για έξοδα από την 1η Μαρτίου 2020 έως την 1η Ιουνίου 2021 με λογαριασμούς συνδεδεμένους με το Νομισματοκοπείο.

Η συμμετοχή είναι εύκολη! Δείτε πώς μπορείτε να προκριθείτε για την ευκαιρία σας να κερδίσετε:

  • Κατεβάστε την εφαρμογή Mint (αν δεν την έχετε ήδη).
  • Συνδεθείτε στην εφαρμογή Mint οποιαδήποτε μέρα από τις 12 Απριλίου έως την 1η Ιουνίου. Μία είσοδος = μία είσοδος, με τις καταχωρίσεις να περιορίζονται σε μία ανά ημέρα. Επαγγελματική συμβουλή: Συνδεθείτε κάθε μέρα για να κερδίσετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε!
  • Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι οικονομικοί σας λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι. Όσους περισσότερους λογαριασμούς προσθέτετε, τόσο περισσότερες δαπάνες θα καλύπτουμε – έως και 10 χιλιάδες $.

Για τους επίσημους κανόνες και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στην κλήρωση δώρων $10.000, κάντε κλικ εδώ. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 12 Απριλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 στις 23:59 PT.

Επικοινωνήσαμε με τον νικητή των κληρώσεων Μαρτίου μέσω email και σας περιμένουμε να αποδεχτείτε το βραβείο σας, ελέγξτε τα εισερχόμενά σας!

Ανυπομονούμε να πληρώσουμε τα έξοδά σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε βήματα προς τους οικονομικούς σας στόχους με πληροφορίες, συμβουλές και όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα μέρος. Επίσης, θα διοργανώσουμε άλλο ένα δώρο τον Ιούλιο, οπότε προσέξτε για λεπτομέρειες στην εφαρμογή!

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ Ή ΠΛΗΡΩΜΗ. ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Ανοιχτό μόνο σε νόμιμους κατοίκους των 50 Ηνωμένων Πολιτειών ή DC, ηλικίας 18 ετών και άνω. Άκυρο όπου απαγορεύεται

  • Προηγούμενη ανάρτηση

    ΝΕΑ Χαρακτηριστικό γνώρισμα Mint: Γραφικό στοιχείο συναλλαγών σε iOS

  • Επόμενη Ανάρτηση

    Mint $50K Giveaway — Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μας!

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda

Διαβάστε περισσότερα  8 Χαρακτηριστικά των Πλούσιων