Υπολογιστής συνταξιοδότησης: Πόσο χρειάζεστε για να συνταξιοδοτηθείτε


30 Ιουλίου 2022
Δημοσιεύτηκε από: ανάπτυξη-ταχεία
Ετικέτα: Προσωπικά Οικονομικά

Τι είναι η αριθμομηχανή συνταξιοδότησης;

Ένας υπολογιστής συνταξιοδότησης είναι α εργαλείο που σας βοηθά να ξέρετε πόσα χρήματα χρειάζεστε για τη σύνταξη. Μια αριθμομηχανή συνταξιοδότησης λαμβάνει υπόψη την ηλικία, το εισόδημά σας, την επιθυμητή ηλικία συνταξιοδότησης, τις τρέχουσες αποταμιεύσεις σας, τις μηνιαίες αποταμιεύσεις σας, την οικογενειακή σας κατάσταση, τα συνταξιοδοτικά σας προγράμματα (όπως, 401(k), 403(b), Roth IRA, Traditional IRA) , τις παροχές κοινωνικής ασφάλισης και τις συνταξιοδοτικές σας παροχές.

Όλοι θα ήθελαν να ζήσουν άνετα στη σύνταξη. Επομένως, το να έχετε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να ξέρετε πόσα χρειάζεστε για να το προγραμματίσετε. Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να αποταμιεύετε για τη σύνταξη. Μάλιστα, όσο νωρίς ξεκινήσεις, τόσο το καλύτερο.

Χρειάζεστε βοήθεια για τον προγραμματισμό της συνταξιοδότησής σας; Βρες ένα οικονομικός σύμβουλος που εξυπηρετεί την περιοχή σας με SmartAsset's δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο αντιστοίχισης.

Κατανόηση του Υπολογιστή συνταξιοδότησης

Μια αριθμομηχανή συνταξιοδότησης υπολογίζει πόσες αποταμιεύσεις θα χρειαστείτε κατά τη συνταξιοδότηση και πόσες θα έχετε, ώστε να μπορείτε να ζείτε άνετα. Ο Αλέτσι, ένα Ο υπολογιστής εισοδήματος συνταξιοδότησης λαμβάνει υπόψη τον αριθμό των ετών συνταξιοδότησης και υποθέτει ότι ζείτε έως 20 συν έτη περίπου. Ένας υπολογιστής συνταξιοδότησης εξετάζει επίσης τον φορολογικό συντελεστή με βάση την πολιτεία σας.

Στη συνέχεια, θα σας δώσει πόσα χρήματα θα σας δοθούν από την κοινωνική ασφάλιση και τυχόν σύνταξη που παρέχεται από τον εργοδότη. Με βάση τον τρόπο ζωής σας που παρείχατε, μια αριθμομηχανή συνταξιοδότησης θα σας προτείνει πόσο συνταξιοδοτικό εισόδημα θα χρειαστείτε.

Οι καλύτεροι ηλεκτρονικοί υπολογιστές συνταξιοδότησης

Μια αριθμομηχανή συνταξιοδότησης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε εάν αποταμιεύετε αρκετά για τη συνταξιοδότηση. Ωστόσο, μια απλή αναζήτηση στο google για αριθμομηχανές συνταξιοδότησης θα αποφέρει χιλιάδες. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια είναι όντως τα καλύτερα. Οι καλύτεροι αριθμομηχανές συνταξιοδότησης περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Υπολογιστής συνταξιοδότησης SmartAsset.
  • Υπολογιστής εισοδήματος συνταξιοδότησης Vanguard
  • Υπεύθυνος Συνταξιοδότησης Προσωπικού Κεφαλαίου
Διαβάστε περισσότερα  Mint $10K Giveaway - κερδίστε την ευκαιρία να καλύψετε τα έξοδά σας!

Υπολογιστής συνταξιοδότησης SmartAsset

ο Υπολογιστής συνταξιοδότησης SmartAsset καθιστά εύκολο να πληκτρολογήσετε μερικές βασικές πληροφορίες και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις συνταξιοδότησής σας. Σας δίνει μια εκτίμηση για το πόσο θα χρειαστείτε για να συνταξιοδοτηθείτε. Η αριθμομηχανή συνταξιοδότησης θα σας κάνει μια σειρά ερωτήσεων.

Αρχικά, το SmartAsset Retirement Calculator θα σας ρωτήσει πού ζείτε. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές γιατί πρέπει να υπολογίσουν τους φόρους που θα πληρώσετε στη συνταξιοδότηση.

Μόλις εισαγάγετε την πόλη και την πολιτεία σας, τότε η επόμενη ερώτηση είναι το ετήσιο εισόδημά σας. Και πάλι, πρέπει να γνωρίζουν το ετήσιο εισόδημά σας για να υπολογίσουν τους φόρους και τις ανάγκες σας στη συνταξιοδότηση. Η 3η ερώτηση που θα σας κάνει η αριθμομηχανή είναι η ηλικία στην οποία θα επιλέξετε τις παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης. Θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να υπολογίσουν το εισόδημά σας από την Κοινωνική Ασφάλιση κατά τη συνταξιοδότηση.

Αφού εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες, η επόμενη ερώτηση είναι πόσα εξοικονομείτε ανά μήνα. Χρησιμοποιούν αυτήν την πληροφορία για να κατανείμουν τη συνεισφορά σας βέλτιστα μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών συνταξιοδότησης.

Η επόμενη ερώτηση που θα σας κάνει αυτή η αριθμομηχανή συνταξιοδότησης είναι η εκτίμηση των ετήσιων εξόδων σας κατά τη συνταξιοδότηση. Το SmartAsset Retirement Calculator θα χρησιμοποιήστε αυτό για να υπολογίσετε πόσο εισόδημα θα χρειαστεί να δημιουργήσετε από τις συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις σας.

Μια άλλη ερώτηση θα αφορά το έτος που γεννηθήκατε. Αυτό χρησιμοποιείται για να υπολογίσει τα χρόνια που πρέπει να εξοικονομήσετε και τα οφέλη σας από την κοινωνική ασφάλιση. Θα σας ζητηθεί να αdd τα στοιχεία του λογαριασμού σας 401(k), 403(b) ή 457(b), καθώς και εάν έχετε. Έτσι, θα προσθέσετε τον τύπο των λογαριασμών συνταξιοδότησης που έχετε στη διάθεσή σας και τα τρέχοντα υπόλοιπα.

Εάν έχετε IRA, θα χρειαστεί να προσθέσετε και τα στοιχεία του λογαριασμού σας IRA και τα τρέχοντα υπόλοιπα. Εάν έχετε σύνταξη εισαγάγετε τις πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων των είδος και ποσό.

Θα χρειαστεί να προσθέσετε το δικό σας ισοζύγιο αποταμίευσης μετρητών και επενδύσεων επίσης. Σημειώστε ότι αυτό δεν περιλαμβάνει τους λογαριασμούς συνταξιοδότησής σας (401k, IRA, Pension).

Διαβάστε περισσότερα  Τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του νομισματοκοπείου είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε οικονομική ενίσχυση

Μόλις εισαγάγετε όλες αυτές τις πληροφορίες, ο Υπολογιστής συνταξιοδότησης SmartAsset θα σας πει ακριβώς εάν «έχετε επαρκείς οικονομίες για έναν τρόπο ζωής στη συνταξιοδότηση που καλύπτει τα ετήσια έξοδα συνταξιοδότησης $81.200συνιστούμε να αποθηκεύσετε τουλάχιστον 2.065 $ ένα μήνα.” Θα σας πει εάν συνταξιοδοτηθείτε στα 66, για παράδειγμα, θα χρειαστείτε αυτό το ποσό συνταξιοδοτικής αποταμίευσης.

Θα αναλύει επίσης το ετήσιο εισόδημά σας μετά τους φόρους κατά τη συνταξιοδότηση. Θα σας πει ότι οι λογαριασμοί συνταξιοδότησης και το επίδομα κοινωνικής ασφάλισης θα παρέχουν ένα ορισμένο ποσό συνδυασμένου εισοδήματος μετά τη συνταξιοδότηση. Με βάση τον τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει κατά τη συνταξιοδότηση, το SmartAsset Retirement Calculator θα συνιστούσε ένα ετήσιο συνταξιοδοτικό εισόδημα.

Απεικόνιση κλειδιού:

Ας υποθέσουμε ότι βγάζετε 125.000 $ το χρόνο. Θα θέλατε να συνταξιοδοτηθείτε σε ηλικία 65 ετών. Έχετε υπόλοιπο 32.000 $ στα 401.000 σας και συνεισφέρετε τουλάχιστον 1200 $ το μήνα. Παρακάτω είναι μια περίληψη των πληροφοριών που θα λάβετε από τον Υπολογιστή συνταξιοδότησης SmartAsset:

Πόσα χρήματα χρειάζεστε για να συνταξιοδοτηθείτε

2.239.985 $

Για να διατηρήσετε τον επιθυμητό τρόπο ζωής στη συνταξιοδότηση – Από την ηλικία των 66 έως τα 95, θα χρειαστείτε συνολική εξοικονόμηση 2.239.985 $ στην ηλικία των 66 ετών
Εκτιμώμενο ετήσιο εισόδημα που απαιτείται στη συνταξιοδότηση

$166.654

Το τρέχον πρόγραμμα αποταμίευσής σας, συμπεριλαμβανομένων των παροχών Κοινωνικής Ασφάλισης, θα παρέχει το ισοδύναμο των 146.056 $ ετησίως σε συνταξιοδοτικό εισόδημα. Προβλέπουμε ότι θα χρειαστείτε 166.654 $ ετησίως για να διατηρήσετε τον επιθυμητό τρόπο ζωής σας στη συνταξιοδότηση.
Εκτιμώμενες παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης
54.391 $
Υπολογίζουμε ότι τα επιδόματά σας Κοινωνικής Ασφάλισης θα είναι 54.391 $ ετησίως από την ηλικία των 66 έως τα 95.
Φορολογικός συντελεστής
Σήμερα
29%
Φορολογικός συντελεστής
Στη συνταξιοδότηση
22%
Ο τρέχων οριακός φορολογικός συντελεστής σας είναι 29% έναντι του προβλεπόμενου οριακού φορολογικού συντελεστή κατά τη συνταξιοδότηση 22%. Καθώς ο φορολογικός συντελεστής σας σήμερα είναι υψηλότερος από τον φορολογικό σας συντελεστή κατά τη συνταξιοδότηση, συνιστούμε να κάνετε τους λογαριασμούς σας 401k ή άλλους αναβαλλόμενους φόρους ως το κύριο αποταμιευτικό σας όχημα. Η πολιτεία του Ιλινόις είναι μια δικαιοδοσία με χαμηλή φορολογία για τους συνταξιούχους, η μέση φορολογική επιβάρυνση για τους συνταξιούχους είναι 0,6% σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο του 1,9%.
Διαβάστε περισσότερα  ΝΕΑ Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό Mint: Γραφικό στοιχείο προϋπολογισμού σε iOS

Υπολογιστής εισοδήματος συνταξιοδότησης Vanguard

Ένας άλλος απλός, αλλά αποτελεσματικός υπολογιστής συνταξιοδότησης είναι ο Υπολογιστής εισοδήματος συνταξιοδότησης Vanguard. Η χρήση αυτής της αριθμομηχανής σάς βοηθά να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με τον στόχο της συνταξιοδότησής σας και να χαράξετε διαφορετικές διαδρομές για να φτάσετε στο στόχο σας.

Υπεύθυνος Συνταξιοδότησης Προσωπικού Κεφαλαίου

Ο Υπολογιστής Συνταξιοδότησης Προσωπικού κεφαλαίου είναι άλλο ένα εξαιρετικό που μπαίνει στη λίστα. Χάρη στον οικονομικό πίνακα εργαλείων του, μόλις προσθέσετε όλους τους επενδυτικούς σας λογαριασμούς σε αυτόν, αυτός ο υπολογιστής συνταξιοδότησης θα λάβει όλα τα δεδομένα και θα εκτελέσει πολλά σενάρια για εσάς αυτόματα. Εμφανίζει τα αποτελέσματα με ελκυστικά γραφήματα και πίνακες.

Συμπερασματικά

Μια αριθμομηχανή συνταξιοδότησης είναι ένα καλό εργαλείο για να προσδιορίσετε πόσα χρήματα πρέπει να εξοικονομήσετε για να ζήσετε μια άνετη ζωή. Αν και υπάρχουν αρκετοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές συνταξιοδότησης, οι τρεις σπουδαίοι που αξίζουν τον χρόνο σας είναι ο Υπολογιστής συνταξιοδότησης SmartAsset, ο Υπολογιστής εισοδήματος συνταξιοδότησης Vanguard και ο Προγραμματιστής συνταξιοδότησης Personal Capital.

Στο τέλος, η αποταμίευση για τη συνταξιοδότηση μπορεί να είναι αγχωτική εάν δεν ξέρετε πόσα πραγματικά πρέπει να αποταμιεύσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο δωρεάν υπολογιστής εισοδήματος συνταξιοδότησης είναι εξαιρετικός και χρήσιμος. Η αριθμομηχανή συνταξιοδότησης SmartAsset είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάλυση των επιλογών σας.

Κάντε αυτό το κουίζ για να δείτε αν μπορείτε να συνταξιοδοτηθείτε άνετα

Η προετοιμασία για τη συνταξιοδότηση απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και σκέψη. Με Το δωρεάν κουίζ του SmartAssetμπορείτε να ταιριάξετε με καταπιστευματικούς οικονομικούς συμβούλους που εξυπηρετούν την περιοχή σας και μπορούν να σας προσφέρουν επαγγελματικές συμβουλές. Απλώς επιλέξτε την ημερομηνία-στόχο συνταξιοδότησης για να ξεκινήσετε. Μάθετε περισσότερα για το πώς η συνεργασία με έναν οικονομικό σύμβουλο μπορεί να σας βοηθήσει να προσπαθήσετε να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους και κάνε το κουίζ τώρα.

Σχετικά Άρθρα