Ανεμάρι Μπέλντα

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε την Apple Card σας στο Mint

Minters – ρωτήσατε, παραδώσαμε. Ρολό τύμπανου παρακαλώ…

Η πιο απαιτούμενη σύνδεσή μας είναι τώρα στο Νομισματοκοπείο! Προσφέρουμε περισσότερους τρόπους για να έχετε μια απρόσκοπτη, ολοκληρωμένη ματιά στις συναλλαγές σας και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να συνδέονται με ασφάλεια και απευθείας στην Apple Card.

Παρακολουθήστε την Apple Card σας στην εφαρμογή Mint

Σήμερα, η Mint γίνεται η πρώτη εφαρμογή προσωπικής χρηματοδότησης που συνδέεται απευθείας με την κάρτα Apple Card με μεγάλη ζήτηση. Ως η πιο δημοφιλής εφαρμογή για να έχετε όλα τα οικονομικά σας σε ένα μέρος — συνδέοντας τους λογαριασμούς, τις επενδύσεις, τους λογαριασμούς σας και πολλά άλλα — διαθέτουμε την πολυαναμενόμενη υποστήριξη για την Apple Card.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Apple Card για να δείτε όλες τις συναλλαγές σας στο Mint. Δείτε πώς:

Πώς να συνδέσετε την Apple Card στο Mint:

1) Ανοίξτε το Εφαρμογή Mint.

2) Πατήστε το σύμβολο “+” στην επάνω δεξιά γωνία, στη συνέχεια κάντε κλικ στο “λογαριασμός”.

3) Αναζητήστε την “Apple Card”, πατήστε συνέχεια και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα για να προσθέσετε την Apple Card σας με ασφάλεια.

Αυτό είναι! Δείτε και παρακολουθήστε τον λογαριασμό σας και όλες τις συναλλαγές σας στην εφαρμογή Mint.

Οφέλη από την παρακολούθηση των εξόδων της Apple Card σας με το Mint

Η προβολή όλων των λογαριασμών σας, συμπεριλαμβανομένης της Apple Card, στην εφαρμογή Mint διευκολύνει την παρακολούθηση των οικονομικών σας.

  • Δεν χρειάζονται πολλές εφαρμογές. Σκεφτείτε το Mint ως την all-in-one οικονομική σας εφαρμογή, όπου μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς, τις επενδύσεις, τα δάνειά σας και να δείτε όλες τις συναλλαγές σας σε ένα μέρος.
  • Δείτε τους επερχόμενους λογαριασμούς σας και σημειώστε τους ως πληρωτικούς με ένα πάτημα, ώστε να αποφεύγετε τυχόν καθυστερημένες χρεώσεις και να πραγματοποιείτε με συνέπεια έγκαιρες πληρωμές.
  • Επανακατηγοριοποίηση συναλλαγές. Αντί να πηγαίνετε μία προς μία, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να επανακατηγοριοποιήσετε πολλές συναλλαγές ταυτόχρονα μέσω μιας επιλογής μαζικής επεξεργασίας.
  • Η σύνδεσή σας είναι ιδιωτική και ασφαλής. Όταν συνδέετε την Apple Card σας, η Mint δεν θα δει το Apple ID ή τα διαπιστευτήριά σας.
Διαβάστε περισσότερα  Τι είναι ένας καταπιστευματικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος και γιατί πρέπει να νοιάζεστε;

Θέλετε να εγγραφείτε για μια κάρτα Apple; Υποβάλετε αίτηση για Apple Card μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας αυτός ο σύνδεσμος. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως με το Apple Pay*!

Από πιστωτικές κάρτες και επενδύσεις έως δωρεάν πιστωτικό σκορ και πολλά άλλα, το Mint σάς βοηθά να παραμένετε στην κορυφή όλων. Συνδεθείτε ή Κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά για να ξεκινήσετε.

*Υπόκειται σε έγκριση πίστωσης

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης των εφαρμογών Apple Card στη διεύθυνση support.apple.com/kb/HT209218.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της Apple Card, πρέπει να προσθέσετε την Apple Card στο Πορτοφόλι σε iPhone ή iPad με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS ή iPadOS. Κάντε ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

Διατίθεται για υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εάν διαμένετε στις επικράτειες των ΗΠΑ, καλέστε την Goldman Sachs στο 877‐255‐5923 με ερωτήσεις σχετικά με την Apple Card. Η Apple Card εκδίδεται από την Goldman Sachs Bank USA, Salt Lake City Branch.

Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Πνευματικά δικαιώματα © 2022 Apple Inc. One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014

  • Προηγούμενη ανάρτηση

    Ετοιμαστείτε γιατί είναι #TimeToMint!

  • Επόμενη Ανάρτηση

    Οι ενημερώσεις για την κατηγοριοποίηση του νομισματοκοπείου είναι εδώ

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda

Διαβάστε περισσότερα  Τα καλύτερα μέρη για συνταξιοδότηση στις ΗΠΑ το 2022