Τιμές CD της Apple Bank: Κερδίστε έως και 4,25% APY

Τιμές CD της Apple Bank είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Το πόσο ενδιαφέρον μπορείτε να κερδίσετε εξαρτάται από τη διάρκεια και τις καταθέσεις. Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια, τόσο περισσότερα χρήματα θα βγάζετε με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, το επιτόκιο CD της Apple Bank για 15 μήνες είναι 4,25% APY.

Αξίζει να σημειωθεί, εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από την επένδυσή σας, μπορεί να έχει νόημα να το εξετάσετε συνεργασία με έναν οικονομικό σύμβουλο.

Δείτε τις καλύτερες χρεώσεις CD της Apple Bank που είναι διαθέσιμες για εσάς παρακάτω:

Ορος Επιτόκιο ΑΠΥ
3 μήνες 3,24% 3,30%
6 μήνες 3,44% 3,50%
9 μηνών 3,68% 3,75%
1 χρόνος 3,92% 4,00%
15 μηνών 4,16% 4,25%
18 μηνών 3,44% 3,50%
2 ετών 3,44% 3,50%
3 ετών 3,44% 3,50%
4 ετών 3,44% 3,50%

5ετίας

3,44% 3,50%

Τιμές CD της Apple Bank: Μια επισκόπηση

Οι χρεώσεις CD της Apple Bank είναι οι πιο ανταγωνιστικές εκεί έξω. Προσφέρουν υψηλότερες τιμές από τα περισσότερα τραπεζικά CD. Και σίγουρα θα κερδίσετε πολύ περισσότερους τόκους από έναν κανονικό λογαριασμό ταμιευτηρίου ή ένα ταμείο χρηματαγοράς. Ενώ η Apple Bank προσφέρει υψηλότερες χρεώσεις CD, απαιτεί τουλάχιστον 1.000 $. Η Apple Bank εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Έχει πολλά φυσικά υποκαταστήματα και μπορείτε να λάβετε την εξυπηρέτηση πελατών αυτοπροσώπως. Μπορείτε να ανοίξετε ένα CD για θητεία 3 μηνών μέχρι και 5ετή. Το υψηλότερο ποσοστό που μπορείτε να λάβετε αυτή τη στιγμή είναι 4,25% που αντιπροσωπεύει τη 15μηνη περίοδο. Άλλες τιμές εξακολουθούν να είναι ανταγωνιστικές από αυτές που προσφέρουν οι περισσότερες τράπεζες από τούβλα και κονιάματα.

Τι είναι το πιστοποιητικό κατάθεσης (CD);

Τα CD είναι πιστοποιητικά που σας πωλούν οι τράπεζες ή οι πιστωτικές ενώσεις. Οι τράπεζες σας τα εκδίδουν για ένα συγκεκριμένο ποσό σε δολάρια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η χρονική περίοδος μπορεί να είναι από 1, 6, 12 ή 24 μήνες έως αρκετά χρόνια. Η τράπεζα σας πληρώνει κάποιους τόκους. Παίρνετε πίσω ολόκληρο το κεφάλαιο σας συν τους τόκους που κερδίζετε μόλις το CD ωριμάσει ή “καταλήξει”. Εάν θέλετε τα χρήματά σας πίσω πριν ωριμάσουν, μπορείτε να τα αποσύρετε.

Διαβάστε περισσότερα  ΝΕΑ Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό Mint: Γραφικό στοιχείο προϋπολογισμού σε iOS

Αλλά θα χτυπηθείτε με ποινή για πρόωρη απόσυρση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες τράπεζες, όπως CIT Bank, που προσφέρει CD χωρίς ποινή. Το πιστοποιητικό καταθέσεων όπως και οι τραπεζικοί λογαριασμοί ταμιευτηρίου είναι πολύ ασφαλείς. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ασφαλισμένοι FDIC για έως και 250.000 $. Έτσι, εάν αναζητάτε ασφάλεια για τα μετρητά σας και ανταγωνιστική απόδοση, τα CD είναι μερικές από τις καλύτερες βραχυπρόθεσμες επενδύσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τραπεζικού CD και ενός CD μεσιτείας;

Υπάρχουν δύο είδη πιστοποιητικών καταθέσεων. Το ένα είναι το Bank CD. το άλλο είναι CD με διαμεσολάβηση. Η Apple Bank εκδίδει τραπεζικά CD. Άλλοι, όπως η Vanguard, προσφέρουν “cd με διαμεσολάβηση”. Τα CD με διαμεσολάβηση εκδίδονται από τράπεζες. Πωλούνται χύμα μέσω χρηματιστηριακών εταιρειών όπως π.χ Εμπροσθοφυλακή και Πιστότητα.

Τα τραπεζικά CD και τα CD με διαμεσολάβηση είναι ασφαλισμένα από την FDIC έως και 250.000 $. Τα ποσοστά CD της Apple Bank είναι συνήθως ανταγωνιστικά και τείνουν να παρέχουν υψηλότερες αποδόσεις από άλλα τραπεζικά CD. Τα πιο μακροπρόθεσμα CD, όπως το CD 15 μηνών της Apple Bank προσφέρουν υψηλές τιμές.

Τα CD της Apple Bank είναι κατάλληλα για εσάς;

Δεδομένου ότι οι χρεώσεις CD της Apple Bank είναι πολύ ανταγωνιστικές, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Επομένως, μπορεί να θέλετε να τα λάβετε υπόψη εάν:

  • Επενδύετε για έναν βραχυπρόθεσμο στόχο, όπως η αγορά ενός σπιτιού, τα επόμενα χρόνια.
  • Αναζητάτε την ηρεμία γνωρίζοντας ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλισμένα από το FDIC.
  • Αναζητάτε μια επένδυση που παρέχει υψηλότερες αποδόσεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου.
  • Θέλετε ένα μέρος χαμηλού κινδύνου για να κρατήσετε τα μετρητά σας.

Ποιες είναι οι χρεώσεις CD της Apple Bank;

Η Apple Bank προσφέρει CD διάρκειας από 3 μήνες έως 5 χρόνια. Όπως μπορείτε να δείτε στον παραπάνω πίνακα, όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια του CD, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τόσο υψηλότερο είναι το ποσοστό. Για παράδειγμα, ένα CD της Apple Bank για περίοδο 15 μηνών προσφέρει απόδοση 4,25%. Ενώ το επιτόκιο ενός CD της Apple Bank για πενταετή θητεία είναι μόνο 3,50%. Μπορείτε να αγοράσετε CD της Apple Bank χωρίς προμήθεια και μπορείτε να τα πουλήσετε χωρίς προμήθεια πριν ωριμάσουν.

Διαβάστε περισσότερα  Δημιουργήστε υγιεινές συνήθειες με Mint Momentum

Ποσοστά CD 5 ετών της Apple Bank

Το ισχύον επιτόκιο για ένα CD της Apple Bank Bank 5 ετών είναι επί του παρόντος 3,50%. Και απαιτεί ελάχιστη κατάθεση 1.000 $. Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος CD της Apple Bank που κυκλοφορεί. Και το επιτόκιο του υπερβαίνει τα περισσότερα επιτόκια CD που θα παίρνατε από τις τράπεζες. Μάθετε περισσότερα για αυτό το προϊόν και κάντε αίτηση στον ασφαλή ιστότοπο της Apple Bank.

Τιμές CD 4 ετών της Apple Bank

Αυτό το 4ετές CD της Apple Bank απαιτεί επίσης ελάχιστη κατάθεση 1.000 $. Η απόδοση αυτού του CD είναι ίδια με του CD της Apple Bank 5 ετών. Επίσης, είναι υψηλότερο από τα περισσότερα τραπεζικά CD. Η απόδοση είναι σήμερα 3,50%.

Τιμές CD τριών ετών της Apple Bank

Η ισχύουσα απόδοση για ένα CD της Apple Bank 3 ετών εξακολουθεί να είναι πολύ ανταγωνιστική. Είναι 3,50% και απαιτεί κατάθεση 1.000 $.

Τιμές CD 2 ετών της Apple Bank

Το επιτόκιο για ένα CD Apple Bank Bank 2 ετών είναι 3,50% και απαιτείται ελάχιστη κατάθεση 1.000 $.

Ποσοστό CD Apple Bank 18 μηνών

Για ένα CD Apple Bank 18 μηνών, η απόδοση είναι 3,50%. Η ελάχιστη κατάθεση είναι $1.000.

Τιμές CD 15 μηνών της Apple Bank

Για ένα CD Apple Bank 15 μηνών, η απόδοση είναι 4,25%. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό από όλα τα CD που προσφέρονται. Η ελάχιστη κατάθεση εξακολουθεί να είναι σχετικά χαμηλή: $1.000.

Χρεώσεις CD 1 έτους Apple Bank

Η απόδοση για ένα CD Apple Bank Bank 1 έτους είναι 4,00% και απαιτείται ελάχιστη κατάθεση 10.000 $.

Ποσοστό CD Apple Bank 9 μηνών

Η ισχύουσα απόδοση για ένα CD Apple Bank 9 μηνών εξακολουθεί να είναι πολύ ανταγωνιστική. Είναι 3,75% και απαιτεί κατάθεση 1.000 $.

Τιμές CD 6 μηνών της Apple Bank

Η απόδοση για ένα CD της Apple Bank Bank 6 μηνών είναι επί του παρόντος 3,50%. Το CD της Apple Bank απαιτεί ελάχιστη κατάθεση 1.000 $.

Ποσοστό CD Apple Bank 3 μηνών

Για ένα CD της Apple Bank 3 μηνών, η απόδοση είναι 3,30%. Η ελάχιστη κατάθεση είναι $1.000.

Διαβάστε περισσότερα  Mint $10K Giveaway - κερδίστε την ευκαιρία να καλύψετε τα έξοδά σας!

Εναλλακτικά για τα CD της Apple Bank: Καλύτερα Αμοιβαία Κεφάλαια Vanguard:

Εάν τα CD της Apple Bank δεν το κάνουν για εσάς ή θέλετε να έχετε μεγαλύτερη απόδοση στα χρήματά σας, τότε προσπαθήστε να επενδύσετε στα καλύτερα αμοιβαία κεφάλαια Vanguard εκεί έξω. Με αυτόν τον τρόπο τα χρήματά σας εξακολουθούν να είναι ασφαλή και παίρνετε περισσότερα χρήματα.

Τα αμοιβαία κεφάλαια είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να επενδύσετε τα χρήματά σας. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα αμοιβαία κεφάλαια επενδύουν σε μετοχές και bongs. Αυτοί οι τίτλοι τείνουν να είναι ασταθείς. Επομένως, μπορεί να χάσετε μέρος ή το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσής σας εάν η αγορά πέσει. Έτσι, οι αρχάριοι επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν σε αυτά τα Vanguard Funds θα πρέπει επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μάθουν πώς λειτουργεί το χρηματιστήριο.

Συμπέρασμα

Τα CD της Apple Bank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς, εάν θέλετε να αποφύγετε επικίνδυνες επενδύσεις και εξοικονομείτε τα χρήματά σας για έναν βραχυπρόθεσμο στόχο, όπως να πάτε διακοπές. Πράγματι, τα επιτόκια CD της Apple Bank είναι καλύτερα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου και τα κεφάλαια της χρηματαγοράς. Αλλά τα χρήματα είναι διαθέσιμα μόνο αφού το CD «ωριμάσει». Από την άλλη πλευρά, εάν η πρόσβαση στα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή αποτελεί προτεραιότητα, ελέγξτε τα καλύτερα Αμοιβαία Κεφάλαια Vanguard.

Συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας

Εάν έχετε ερωτήσεις πέρα ​​από τις χρεώσεις CD της Apple Bank, μπορείτε να μιλήσετε με έναν οικονομικός σύμβουλος που μπορεί να αναθεωρήσει τα οικονομικά σας και να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Βρείτε κάποιον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας Η δωρεάν υπηρεσία αντιστοίχισης οικονομικών συμβούλων SmartAsset. Απαντάτε σε μερικές ερωτήσεις και σας ταιριάζουν με έως και τρεις οικονομικούς συμβούλους στην περιοχή σας. Έτσι, εάν θέλετε βοήθεια για την ανάπτυξη ενός σχεδίου για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, Ξεκινήστε τώρα.