Πώς διαφέρει από το κανονικό κατάστημα;


29 Ιανουαρίου 2023
Δημοσιεύτηκε από: ανάπτυξη-ταχεία
Ετικέτα: Προσωπικά Οικονομικά

Το Walmart Neighborhood Market είναι μια μικρότερη μορφή παντοπωλείου που ανήκει στη Walmart, που προσφέρει φρέσκα προϊόντα, κρέας και γαλακτοκομικά, αρτοποιεία, ντελικατέσεν και υπηρεσίες φαρμακείου, μεταξύ άλλων. Η Walmart κυκλοφόρησε τη μορφή καταστήματος Neighborhood Market το 1998.

Η Walmart είναι μια πολυεθνική εταιρεία λιανικής που λειτουργεί μια αλυσίδα πολυκαταστημάτων με έκπτωση, παντοπωλεία και πολλά άλλα. Ιδρύθηκε το 1962 και έχει την έδρα της στο Bentonville, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες. Η Walmart είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές στον κόσμο και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως είδη παντοπωλείου, ρούχα, ηλεκτρονικά είδη, οικιακά είδη και άλλα σε προσιτές τιμές.

Από το 2023, η Walmart έχει πάνω από 11.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 5.000 μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και υπάρχουν πάνω από 550 καταστήματα Walmart Neighborhood Market στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα καταστήματα Walmart Neighborhood Market παρέχουν συνήθως τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Είδη παντοπωλείου, όπως φρέσκα προϊόντα, κρέας, γαλακτοκομικά, αρτοποιεία και ντελικατέσεν.
  • Υπηρεσίες φαρμακείου με συμπλήρωση συνταγών και συναφείς υπηρεσίες υγείας.
  • Επιλέξτε είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι, όπως προϊόντα υγείας και ομορφιάς, είδη καθαρισμού και προμήθειες για κατοικίδια.
  • Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων μεταφορών χρημάτων, πληρωμών λογαριασμών και υπηρεσιών φορολογικής προετοιμασίας.
  • Διαδικτυακές επιλογές παράδοσης και παραλαβής ειδών παντοπωλείου.
  • Οπτικές υπηρεσίες όπως οφθαλμολογικές εξετάσεις και εξαρτήματα γυαλιών.

Η διαφορά μεταξύ της Walmart Neighborhood Market και των κανονικών καταστημάτων Walmart

Τα καταστήματα Walmart Neighborhood Market είναι μικρότερα σε μέγεθος σε σύγκριση με τα κανονικά καταστήματα Walmart και επικεντρώνονται κυρίως σε είδη παντοπωλείου, φαρμακεία και επιλεγμένα είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι, ενώ τα κανονικά καταστήματα Walmart προσφέρουν μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά είδη, ρούχα και είδη σπιτιού εκτός από είδη παντοπωλείου.

Διαβάστε περισσότερα  Πώς να αγοράσετε μετοχές Tesla;

Συμπερασματικά, ο σκοπός των καταστημάτων Walmart Neighborhood Market είναι να παρέχουν μια βολική, μικρότερης μορφής επιλογή αγορών παντοπωλείου για πελάτες σε τοπικές γειτονιές. Προσφέρουν μια επιλογή από είδη παντοπωλείου, υπηρεσίες φαρμακείου και επιλεγμένα είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι, με στόχο να διευκολύνουν τους πελάτες να αποκτήσουν αυτό που χρειάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εστίαση σε είδη παντοπωλείου και είδη πρώτης ανάγκης προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών που ζουν σε αστικές ή πυκνοκατοικημένες περιοχές όπου ένα κατάστημα Walmart πλήρους μεγέθους ενδέχεται να μην είναι εφικτό.

Εργαστείτε με τον κατάλληλο οικονομικό σύμβουλο

Μπορείτε να μιλήσετε με έναν οικονομικός σύμβουλος ποιος μπορεί να αναθεωρήσει τα οικονομικά σας και να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας (είτε είναι να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να εξοφλήσετε το χρέος, να επενδύσετε, να αγοράσετε σπίτι, να σχεδιάσετε τη σύνταξη, να αποταμιεύσετε κ.λπ.). Βρείτε κάποιον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας Η δωρεάν υπηρεσία αντιστοίχισης οικονομικών συμβούλων SmartAsset. Απαντάτε σε μερικές ερωτήσεις και σας ταιριάζουν με έως και τρεις οικονομικούς συμβούλους στην περιοχή σας. Έτσι, εάν θέλετε βοήθεια για την ανάπτυξη ενός σχεδίου για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, Ξεκινήστε τώρα.