Ανεμάρι Μπέλντα

ΝΕΑ Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό Mint: Γραφικό στοιχείο προϋπολογισμού σε iOS

Minters – Το ζητήσατε και τώρα το Mint Budget Widget είναι διαθέσιμο στο iOS!

Με το νέο γραφικό στοιχείο προϋπολογισμού, μπορείτε να δείτε πού βρίσκεστε με τον προϋπολογισμό σας με μια ματιά, χωρίς καν να ανοίξετε την εφαρμογή Mint. Μπορείτε να επιλέξετε από 3 διαφορετικές διατάξεις γραφικών στοιχείων για να δείτε τον συνολικό προϋπολογισμό σας και τις κορυφαίες κατηγορίες δαπανών. Το νέο γραφικό στοιχείο προϋπολογισμού έχει σχεδιαστεί για να είναι ταυτόχρονα βολικό και ασφαλές, ώστε να μην εμφανίζεται ποτέ στην οθόνη κλειδώματος.

Πως να ξεκινήσεις

Βήμα 1: Αγγίξτε παρατεταμένα μια κενή περιοχή στην αρχική σας οθόνη.

Βήμα 2: Πατήστε το σύμβολο συν (+) στην επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 3: Αναζητήστε ή κάντε κύλιση για να βρείτε το Mint και πατήστε “προσθήκη γραφικού στοιχείου” όταν εμφανιστεί.

Βήμα 4: Επιλέξτε τη μορφή γραφικού στοιχείου που σας αρέσει περισσότερο. Τώρα έχετε μια άποψη του προϋπολογισμού σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή!

Συμβουλή Insider: Διατίθεται επίσης ένα γραφικό στοιχείο συναλλαγής. Και τα δύο widget έχουν μια έκδοση σκοτεινής λειτουργίας.

Το εργαλείο προϋπολογισμού που ψάχνατε

Το Mint είναι εδώ για να είναι η all-in-one εφαρμογή σας για τα οικονομικά, όπου μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς, τους λογαριασμούς σας και πολλά άλλα – σε ένα μόνο μέρος. Και γι' αυτό έχουμε κυκλοφορήσει νέες δυνατότητες όπως το Γραφικό στοιχείο συναλλαγών, η καρτέλα Αυτός ο μήνας και εξατομικευμένες ειδοποιήσεις. Αξίζετε μια καλύτερη ολιστική άποψη της οικονομικής σας εικόνας και είμαστε εδώ για να σας το δώσουμε!

Είτε μόλις ξεκινάτε είτε έχετε κάνει προϋπολογισμό για λίγο, το γραφικό στοιχείο Mint σάς δίνει τη δυνατότητα να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα οικονομικά σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε – μέσα σε δευτερόλεπτα. Με τα γραφικά στοιχεία προϋπολογισμού και συναλλαγών, η παρακολούθηση των δαπανών σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Διαβάστε περισσότερα  Υπολογιστής συνταξιοδότησης: Πόσο χρειάζεστε για να συνταξιοδοτηθείτε

Δοκιμάστε το μόνοι σας για να παραμείνετε στην κορυφή των οικονομικών σας!

  • Προηγούμενη ανάρτηση

    Όροι και Προϋποθέσεις κινήτρου FI Mint $10

  • Επόμενη Ανάρτηση

    Ετοιμαστείτε γιατί είναι #TimeToMint!

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda