Ανεμάρι Μπέλντα

Μάθετε τι νέο υπάρχει στο Mint και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει κάποιες συναρπαστικές αλλαγές στην εφαρμογή Mint. Διαθέτουμε νέες δυνατότητες που επικεντρώνονται περισσότερο στις πληροφορίες και την εξατομίκευση και παρέχουμε μια καλύτερη ολιστική εικόνα της οικονομικής σας εικόνας για να βελτιώσουμε την εμπειρία του Mint. Εξετάζουμε επίσης ορισμένα από τα μεγαλύτερα αιτήματα που έχουμε λάβει από την κοινότητα του νομισματοκοπείου, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης για τον τρόπο εμφάνισης της Καθαρής Αξίας και των δαπανών σας με την πάροδο του χρόνου.

Εδώ είναι όλα τα νέα στο Mint και πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Καθαρή αξία και μηνιαίες δαπάνες με την πάροδο του χρόνου

Εσείς ζητήσατε, παραδώσαμε! Τώρα μπορείτε να δείτε την Καθαρή Αξία και τις Μηνιαίες Δαπάνες με την πάροδο του χρόνου για να παρακολουθείτε εύκολα τους στόχους σας από μήνα σε μήνα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το οπτικό στιγμιότυπο, κάντε εναλλαγή μεταξύ των δύο επιλέγοντας το καρότο δίπλα στις “Δαπάνες Δεκεμβρίου” και “Καθαρή αξία”.

 • Κάντε κλικ σε καθεμία για να μεταβείτε σε πλήρη οθόνη και σύρετε το δάχτυλό σας για να αλληλεπιδράσετε με τα δεδομένα.
 • Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στον κύριο αριθμό για προβολή
  • Καθαρή αξία > όλες οι συναλλαγές
  • Δαπάνες με την πάροδο του χρόνου > Μηνιαίες δαπάνες.
  • Εάν θέλετε, μπορείτε να αποκρύψετε το γράφημα για να απλοποιήσετε ακόμη περισσότερο την επισκόπηση.

Όλοι οι λογαριασμοί σας σε μία εφαρμογή με διαδραστικούς λογαριασμούς

Η ενότητα λογαριασμών είναι πλέον μπροστά και στο κέντρο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε κάθε κατηγορία με ένα μόνο πάτημα ή να τις επεκτείνετε όλες για κύλιση σε κάθε λογαριασμό. Δεν χρειάζεται για πολλές εφαρμογές, επειδή έχουμε καλύψει τους λογαριασμούς, τους λογαριασμούς και τους προϋπολογισμούς σας! Σκεφτείτε το Mint ως την all-in-one εφαρμογή σας για τα οικονομικά, όπου μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς, τους λογαριασμούς σας και πολλά άλλα. Σύντομα θα μπορείτε να οργανώσετε εκ νέου αυτούς τους λογαριασμούς με τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα  Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα: Ορισμός & Τύποι Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων

Απόρριψη Προσφορών

Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι σας δίνουμε τις πιο σχετικές προσφορές! Μπορείτε να μας ενημερώσετε ποιες προσφορές θεωρείτε πιο πολύτιμες και ποιες όχι απορρίπτοντάς τις.

Καρτέλα αυτού του μήνα

Ακούσαμε ότι η σελίδα επισκόπησης μπορεί να είναι λίγο συντριπτική. Τώρα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια νέα καρτέλα στην εφαρμογή για όλα τα πράγματα “Αυτό το μήνα”. Αυτό θα δείξει τις ταμειακές ροές, τους προϋπολογισμούς, τις κατηγορίες δαπανών, τους λογαριασμούς, τους στόχους και άλλους πόρους, όπως δαπάνες για χαρά. Ψάχνετε για περισσότερη προσαρμογή; Στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας, θα δείτε ένα εικονίδιο για να προσαρμόσετε τη σελίδα, όπου μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε πολλά από τα γραφικά στοιχεία για να ρυθμίσετε τη σελίδα όπως ακριβώς σας αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βλέπετε την πλήρη οικονομική σας εικόνα κάθε μήνα και να παρακολουθείτε στενά τις δαπάνες σας.

Προϋπολογισμοί

Εάν έχετε ακούσει τον όρο ζωντανά με τις δυνατότητές σας, ουσιαστικά αναφέρεται στον προϋπολογισμό, ώστε να ξοδεύετε λιγότερα από όσα κερδίζετε. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ενημερωμένων προϋπολογισμών της Mint, οι χρήστες iOS και Android μπορούν τώρα να προσθέσουν τα έσοδά τους και να τα συγκρίνουν με τους προϋπολογισμούς εξόδων τους, διευκολύνοντας τον έλεγχο των προϋπολογισμών των προηγούμενων μηνών. Αυτό σας βοηθά να δείτε άμεσα πόσα ξοδεύετε σε σχέση με πόσα φέρνετε, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ρεαλιστικούς προϋπολογισμούς.

Συναλλαγές

Απλοποιήσαμε την κατηγοριοποίηση των συναλλαγών. Αντί να πηγαίνετε μία προς μία, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να επανακατηγοριοποιήσετε πολλές συναλλαγές ταυτόχρονα μέσω μιας επιλογής μαζικής επεξεργασίας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε, να προσθέσετε και να διαχειριστείτε καλύτερα ετικέτες φιλτράροντας την πλήρη λίστα συναλλαγών κατά όλους, χωρίς κατηγοριοποίηση και εισόδημα μόνο για να παρακολουθείτε τα χρήματά σας με τρόπο που λειτουργεί για εσάς. Διευκολύναμε επίσης την αναζήτηση για οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω αναζήτησης κειμένου. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι κάθε κατηγορία έχει διαφορετικά, συγκεκριμένα εικονίδια για εύκολη αναγνώριση. Τέλος, δεν θα βλέπετε πλέον προσφορές συνεργατών από την τοποθέτηση συναλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα  Πώς διαφέρει από το κανονικό κατάστημα;

Ειδοποιήσεις

Το Mint σάς βοηθά να παραμένετε στην κορυφή των οικονομικών σας με τις Ειδοποιήσεις. Τώρα με το πρόσφατα σχεδιασμένο κέντρο ειδοποιήσεων, μπορείτε να δείτε εξατομικευμένες πληροφορίες. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι πληροφορίες και οι ειδοποιήσεις είναι σχετικές με εσάς προσαρμόζοντας τους λογαριασμούς σας, ώστε αν δεν χρησιμοποιείτε πλέον έναν συγκεκριμένο λογαριασμό, να μπορείτε να τον επισημάνετε ως “ανενεργό”. Μπορείτε επίσης να δείτε τους επερχόμενους λογαριασμούς σας και να τους επισημάνετε ως πληρωτικούς με ένα πάτημα, ώστε να αποφεύγετε τυχόν καθυστερημένες χρεώσεις και να πραγματοποιείτε με συνέπεια έγκαιρες πληρωμές.

Αγορά

Μπορείτε να αποκτήσετε νέα εξατομικευμένα Mintsights που επισημαίνουν τρόπους εξοικονόμησης για κάθε τύπο χρηματοοικονομικού προϊόντος. Το Personalized Mintsights, το οποίο είναι πρόσφατα διαθέσιμο εντός εφαρμογής, θα προσφέρει πλέον πιο σχετικές συμβουλές με βάση τη μοναδική οικονομική κατάσταση και τους στόχους ενός ατόμου. Αναλύοντας περισσότερες από 5 δισεκατομμύρια συναλλαγές από 25 εκατομμύρια χρήστες, αυτά τα εξατομικευμένα Mintsights μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα και να εξοφλήσουν το χρέος πιο γρήγορα.

Για να απολαύσετε όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, πραγματοποιήστε λήψη της νεότερης έκδοσης του Mint σε Android και iOS για iPhone σήμερα.

 • Προηγούμενη ανάρτηση

  Οι πιο πρόσφατες λειτουργίες της μέντας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε…

 • Επόμενη Ανάρτηση

  ΝΕΑ Χαρακτηριστικό γνώρισμα Mint: Γραφικό στοιχείο συναλλαγών σε iOS

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda

Διαβάστε περισσότερα  Ανοιξιάτικα Λουλούδια - Μπραντ Ανθοπωλείο