Ανεμάρι Μπέλντα

Δημιουργήστε υγιεινές συνήθειες με Mint Momentum

Η οικοδόμηση συνηθειών μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά ακόμη και μια μικρή ενέργεια την ημέρα μπορεί να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, βοηθώντας σας να αναπτύξετε πιο υγιεινές συνήθειες μακροπρόθεσμα. Γι' αυτό, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Mint Momentum, μιας νέας ενημέρωσης λειτουργιών που έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τις μικρές ενέργειες που ήδη κάνετε και να τις μετατρέπει σε συνεπείς οικονομικές συνήθειες.

Το Mint Momentum έχει μια σειρά από διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, όπως ένα μηνιαίο δαχτυλίδι δραστηριότητας, πόντους με δυνατότητα παρακολούθησης και έναν πίνακα κατάταξης για να σας δείξει πώς τα πάτε σε σύγκριση με τους συνομηλίκους σας, για όσους από εσάς εκτιμάτε μια υγιή δόση ανταγωνισμού! Με κάθε δραστηριότητα που ολοκληρώνετε εντός της εφαρμογής, είτε πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου προϋπολογισμού είτε απλώς για τον έλεγχο των στόχων σας, κερδίζετε πόντους. Το δαχτυλίδι της μηνιαίας δραστηριότητάς σας κλείνει μόλις κερδίσετε 40 πόντους. Η σύγκριση των μηνιαίων δαχτυλιδιών σας δίπλα-δίπλα σάς δίνει μια διασκεδαστική, οπτική αναπαράσταση της προόδου σας.

Πως δουλεύει

Με το Mint Momentum, θα μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους για την ολοκλήρωση υγιεινών συνηθειών στην εφαρμογή:

  • Οι συνήθειες ευαισθητοποίησης, όπως η προβολή των προϋπολογισμών, των λογαριασμών και των στόχων σας, σας δίνουν πόντους +1.
  • Οι συνήθειες δράσης, όπως η επανακατηγοριοποίηση συναλλαγών ή ο καθορισμός στόχων, σας δίνουν +5 βαθμούς.

Ξεκινήστε να χτίζετε το Mint Momentum τώρα!

Τρόπος πρόσβασης

Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας:

  • Ολοκληρώνοντας δραστηριότητες και κάνοντας κλικ στο αναδυόμενο κουμπαράς θα μεταφερθείτε στον ιχνηλάτη δραστηριοτήτων σας
  • Κάνοντας κλικ στη σελίδα παρακολούθησης δραστηριότητας από το προφίλ σας
Διαβάστε περισσότερα  Mint $50K Giveaway — Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μας!

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους και να διαχειριστούν τα χρήματά τους χωρίς επιπλέον άγχος. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να νιώθετε συντριπτικό να παραμένετε στην κορυφή των οικονομικών σας και να τηρείτε υγιεινές συνήθειες. Το Mint Momentum θα κάνει αυτή τη διαδικασία να είναι εύκολη, εφικτή και δεύτερη φύση. Ακόμα κι αν είναι μόνο για πέντε λεπτά την ημέρα, η λήψη του #TimeToMint θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ισχυρές οικονομικές συνήθειες, ώστε να είστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

Για να απολαύσετε όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Mint σε iOS για iPhone! Και για να μάθετε περισσότερα ή να ξεκινήσετε με το Mint, επισκεφτείτε Mint.com.

  • Προηγούμενη ανάρτηση

    Τώρα μπορείτε να συνδέσετε την Apple Card σας στο Mint

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda