Ροζ τουλίπες

Ανοιξιάτικα Λουλούδια – Μπραντ Ανθοπωλείο

Ο ανθοπώλης Brant λατρεύει τα ανοιξιάτικα λουλούδια

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και ήρθε η ώρα να φυτέψουμε μερικά νέα λουλούδια και να γεμίσουμε τα σπίτια μας με όμορφα χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ και καιρό. Η άνοιξη είναι εδώ και είμαστε ενθουσιασμένοι.

Υπάρχουν φυσικά τόσα πολλά λουλούδια και η επιλογή των σωστών έρχεται συνήθως με προσωπική προτίμηση. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους επιλέγουμε τα λουλούδια που κάνουμε και έχουμε 4 να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα που αγαπάμε.

Οι πάντα υπέροχες Τουλίπες, οι υπέροχες Μαργαρίτες, η υπέροχα μυρωδάτη Πασχαλιά και οι πάντα όμορφοι Νάρκισσοι. Ελπίζουμε ότι έχετε αρχίσει να σκέφτεστε ποια λουλούδια σκοπεύετε να φυτέψετε αυτή την άνοιξη.

Τουλίπες

Τι κλασικό ανοιξιάτικο λουλούδι. ο τουλίπα είναι πολυετές ποώδες και υπάρχουν πάνω από 3.000 είδη. Οι τουλίπες είναι συνήθως μεγάλες, επιδεικτικές και με έντονα χρώματα. Διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως, κόκκινο, ροζ, κίτρινο και λευκό. Μερικές συμβουλές για την κηπουρική περιλαμβάνουν τη φύτευση των βολβών το φθινόπωρο πριν παγώσει ο γύρος.

Ροζ τουλίπες
Τουλίπες
Μαργαρίτες

ο μαργαρίτα, φέρνει τόση χαρά σε όλους με το απλό αλλά όμορφο σχήμα και τα χρώματα του. Το άνθος είναι ποώδες πολυετές με κοντά έρποντα ριζώματα και ρόδακες από μικρά στρογγυλεμένα ή κουταλιού σχήματα φύλλα. Τα φύλλα είναι 3/4-2 ίντσες, μεγαλώνουν μακριά και επίπεδα στο έδαφος. Και σε χρώματα όπως κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, μωβ, ροζ και λευκό. Η μαργαρίτα διατίθεται επίσης σε πολλές ποικιλίες, αλλά οι πιο κοινές είναι, η μαργαρίτα Gloriosa, η μαργαρίτα Marguerite, η μαργαρίτα Shasta, η μαργαρίτα ζέρμπερα και το μωβ κωνοφόρα. Μάθε περισσότερα για 23 συνήθεις τύποι μαργαρίτες.

Μαργαρίτες
Μαργαρίτες
Πασχαλιά

ο Πασχαλιά είναι ένα μικρό δέντρο σε μέγεθος από 2-10 μέτρα ύψος με βλαστούς μέχρι 20-30 cm σε διάμετρο. Και το λιλά βγαίνει σε αποχρώσεις του μωβ, του λευκού, του ανοιχτού κίτρινου, του ροζ και μερικές φορές του μπορντώ. Το λιλά έχει επίσης ένα υπέροχο άρωμα που μπορεί να γεμίσει το δωμάτιο καθιστώντας σαφές ότι έχετε ένα μπουκέτο από αυτά κάπου. Είναι ένας εξαιρετικός δείκτης ότι η εποχή αλλάζει και είναι πραγματικά υπέροχο να τα δεις.

Πασχαλιά
Πασχαλιά
Νάρκισσοι

Και τελικά έχουμε το ασφόδελος, που είναι ανοιξιάτικο πολυετές και πρέπει να φυτευτεί το φθινόπωρο 2-4 εβδομάδες πριν παγώσει το έδαφος. Τα καταφέρνουν καλύτερα σε άμεσο ηλιακό φως ή μερική σκιά και τείνουν να μεγαλώνουν 3-6 ίντσες μεταξύ τους και πρέπει να φυτευτούν 3 ίντσες στο έδαφος. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη νάρκισσους, αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι τα Golden Ducat, Petit Four και Rip van Winkle. Στο Brant Florist διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ανοιξιάτικα λουλούδια και μπορείτε να τα παραγγείλετε οποιαδήποτε στιγμή.

Νάρκισσοι
Νάρκισσοι
Παραγγελία λουλουδιών από την Brant Florist

Διάβασες για ένα λουλούδι που σου αρέσει; Ή ψάχνετε να στείλετε λουλούδια σε κάποιον που αγαπάτε; Δεν υπάρχει ποτέ λάθος στιγμή για να στείλετε λουλούδια και στο Brant Florist έχουμε πολλά να διαλέξουμε. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς.

Διαβάστε περισσότερα  Mint $50K Giveaway — Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μας!