Περιοχή αναψυχής Wildwood, Welches, Όρεγκον

Περιοχή αναψυχής Wildwood, Welches, Όρεγκον

Μόλις είκοσι μίλια από το εμβληματικό Timberline Lodge του Όρεγκον (αν ταξιδεύετε στην 26 των ΗΠΑ προς την κατεύθυνση του Κυβερνητικού Στρατοπέδου), το Wildwood Recreation Site είναι ένα εξαιρετικό σημείο στάσης στο δρόμο σας προς την κορυφή του όρους Hood.

Μια στάση για ξεκούραση με στεροειδή, οι επισκέπτες της τοποθεσίας αναψυχής Wildwood μπορούν να αναδημιουργήσουν με τους ακόλουθους τρόπους: πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμπι, ψάρεμα, πικνίκ, geocaching και παρακολούθηση της φύσης. Προσβάσιμο στην ADA, το Wildwood είναι ιδανικό για οικογένειες με καρότσια, περιπατητές ή αναπηρικά καροτσάκια.

Επισκεφθήκαμε τον χώρο αναψυχής Wildwood κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών, στο σύντομο παράθυρο μετάβασης αμέσως μετά το λιώσιμο του χιονιού, αλλά πριν η γύρη γεμίσει τον αέρα.

Που να μείνω

Βρείτε καταλύματα φιλικά προς την οικογένεια στο Welches, Oregon, από παραδοσιακά ξενοδοχεία έως ιδιωτικές ενοικιάσεις διακοπών μέσω του Stay22.com:

Αγκαλιάζοντας τη νότια πλευρά του ποταμού Salmon, το Cascade Streamwatch Trail είναι ένα πλακόστρωτο φυσικό μονοπάτι 3/4 μιλίων με ερμηνευτικούς δείκτες που υπογραμμίζουν την ιστορία, την οικολογία και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις διαφόρων βιομηχανιών στη λεκάνη απορροής του ποταμού. Ένα από τα κυριότερα σημεία του Cascade Streamwatch Trail είναι η Υποβρύχια Περιοχή Παρακολούθησης που οδηγεί τους επισκέπτες σε μια γυάλινη περιοχή θέασης χαμηλότερου επιπέδου ενός μικρού παραπόταμου ρέματος στα ανοιχτά του ποταμού Salmon. Εδώ μπορείτε να δείτε νύμφες του νερού και μικρότερα ψάρια που αναζητούν προστασία κάτω από κορμούς και άλλα συντρίμμια.

Κατά μήκος του μονοπατιού υπάρχουν αρκετοί σημαδεμένοι χώροι για πικνίκ με ξύλινα τραπέζια και ψησταριές με κάρβουνο. Οι χώροι για πικνίκ μοιάζουν σχεδόν με κατασκηνώσεις. Αρχικά πιστεύαμε ότι ήταν αυτό, αλλά αναρτήθηκαν πινακίδες που απαγορεύουν τη νυχτερινή κατασκήνωση. Κοντά στο Underwater Viewing Area βρίσκεται μια βραχώδης παραλία, ιδανική για να παραλείψετε πέτρες και να περπατήσετε όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός.

Διαβάστε περισσότερα  Πώς να μειώσετε το κόστος ως ηλικιωμένος: 5 Συμβουλές για λιτό τρόπο ζωής

Διασχίζοντας τον ποταμό Salmon σε μια ξύλινη γέφυρα οδηγεί στο μονοπάτι Wildwood Wetland Trail, ένα μονοπάτι με θρυμματισμένο χαλίκι και ξύλινο μονοπάτι με διακλαδώσεις στον ορεινό υγρότοπο για βασικά σημεία θέασης και ερμηνευτικό υλικό όπως αυτό το ανθεκτικό βιβλίο για τον κάστορα του Όρεγκον. Γνωρίζατε ότι οι ενήλικες κάστορες ζυγίζουν κατά μέσο όρο από 45 έως 50 κιλά; Τώρα το κάνεις.

Το μονοπάτι Wetland οδηγεί στο μονοπάτι Boulder Ridge, μια πεζοπορία 4,7 μιλίων στο βουνό Huckleberry στο Salmon-Huckleberry Wilderness, αλλά έκλεισε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας (λόγω πρόσφατης ζημιάς και διάβρωσης από την καταιγίδα του χειμώνα).

Υπό τη συντήρηση του Γραφείου Διαχείρισης Γης, χρησιμοποιήσαμε το ετήσιο πάσο για τα Εθνικά Πάρκα για μια ημερήσια επίσκεψη (περάσαμε περίπου μιάμιση ώρα στα μονοπάτια). Η είσοδος ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας σας, με πρόσθετες χρεώσεις για κράτηση καταφυγίου για πικνίκ (διατίθενται ετήσιες κάρτες). Δείτε τον ιστότοπο Wildwood Recreation Site για πλήρεις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των εκτιμήσεων κατά τη διάρκεια του COVID:

Χαρούμενα μονοπάτια!