Τιμολόγηση Ηλεκτρικής Ενέργειας

Εξοικονομήστε χρήματα εξοικονομώντας ενέργεια

Η παρακάτω εικόνα δείχνει τον μηνιαίο λογαριασμό ενέργειας μας. Δεν έχουμε ξεχωριστή σύνδεση αερίου για τις ανάγκες θέρμανσης. Οι λογαριασμοί μας είναι ασυνήθιστα υψηλοί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τελικά το καρφώσαμε στο παλιό σύστημα κλιματισμού. Ο ιδιοκτήτης μας θα αντικαταστήσει σύντομα το σύστημα AC πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι εδώ στη Φλόριντα. Μέχρι στιγμής, εξοικονομούσαμε τους καλοκαιρινούς λογαριασμούς ενέργειας με μερικές απλές μεθόδους. Καταναλώνουμε 40% λιγότερη ενέργεια από τον εθνικό μέσο όρο των 2024 $ ετησίως των νοικοκυριών, λίγη παρηγοριά! Ωστόσο, πιστεύουμε ότι μπορούμε να εξοικονομήσουμε περισσότερα.

Τιμολόγηση Ηλεκτρικής Ενέργειας

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα και να δημιουργήσετε τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας είναι να εργαστείτε σκληρά για να μειώσετε τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος. Σκεφτείτε το: όσο χαμηλότερος είναι ο λογαριασμός ρεύματος (και άλλοι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας), τόσο περισσότερα χρήματα έχετε στην τσέπη σας που μπορείτε είτε να εξοικονομήσετε είτε να χρησιμοποιήσετε για άλλα πράγματα που χρειάζεστε. Ακολουθούν μερικοί πρακτικοί και σημαντικοί τρόποι για να εξοικονομήσετε ενέργεια αυξάνοντας σημαντικά τις οικονομίες σας.

Σχετίζεται με – Οι μεγαλύτερες ενεργειακές συσκευές γκαζόν και πώς να μειώσετε το κόστος τους

Έγραψα προηγουμένως για τη μείωση της χρήσης ενέργειας για μια καλύτερη ζωή. Αυτό είναι άλλο προς την ίδια κατεύθυνση. Απλώς για να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι για τα οικονομικά σας και τη συνολική βελτίωση του κόσμου στον οποίο ζούμε η εξοικονόμηση ενέργειας.

1. Ψωνίστε γύρω

Εάν είστε αρκετά τυχεροί να ζείτε σε μια πολιτεία με μια απελευθερωμένη ενεργειακή βιομηχανία, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ψωνίσετε! Σχεδόν κάθε απελευθερωμένη πολιτεία (και μερικές που δεν έχουν) έχει ιστότοπους όπου έχουν συγκεντρωθεί οι διαφορετικές τιμές και κριτικές εταιρειών κοινής ωφέλειας για να σας προσφέρουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο σύγκρισης των οφελών.

Διαβάστε περισσότερα  4 πόλεις της κεντρικής Φλόριντα ιδανικές για ένα οικογενειακό οδικό ταξίδι

2. Συμμετοχή

Μπορεί να κοστίζει μερικά επιπλέον δολάρια το μήνα, αλλά αξίζει το κόστος για να συμμετάσχετε σε ένα σχέδιο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η ισχύς σας παρέχεται ήδη αυτόματα εν μέρει από ανανεώσιμες ή βιώσιμες πηγές, αλλά ορισμένα προγράμματα θα σας δώσουν το 100% της ισχύος σας με αυτόν τον τρόπο. Δηλώστε συμμετοχή για να μην αισθάνεστε ένοχοι για τη δύναμη που εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε (ακόμα και αφού κάνετε τις ακόλουθες προσαρμογές).

3. Δαπάνες για αποθήκευση

Μερικοί από τους καλύτερους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας περιλαμβάνουν την αγορά νεότερων τεχνολογιών. Οι φορτιστές συσκευών που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια κοστίζουν χρήματα, αλλά, καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής τους, θα σας εξοικονομήσουν περισσότερους λογαριασμούς ρεύματος από ό,τι θα σας κοστίσουν να αγοράσετε τον φορτιστή στην αρχή. Αξίζει ακόμη και να λάβετε την αναβάθμιση, ώστε αυτοί οι φορτιστές να μπορούν να τροφοδοτούν τους φορητούς υπολογιστές ή τους υπολογιστές tablet σας, καθώς και μικρότερες φορητές συσκευές όπως τηλέφωνα, έξυπνα ρολόγια κ.λπ.

Ένα άλλο καλό παράδειγμα εδώ είναι ο φωτισμός LED. Στην αρχή, τα φώτα LED είναι μακράν η πιο ακριβή επιλογή φωτισμού, με κατά μέσο όρο 20 $ ανά λάμπα. Αλλά! Καταναλώνουν λιγότερη ισχύ από τα πυρακτωμένα (μερικά έως και 80% λιγότερο) και ακόμη λιγότερη ισχύ από τα CFL (οι LED «νικούν» τους CFL σε εξοικονόμηση ενέργειας κατά 10-15%). Διαρκούν επίσης πολύ περισσότερο από τους δύο αυτούς τύπους λαμπτήρων. Ένας λαμπτήρας LED θα πρέπει να διαρκεί 5-6 χρόνια, κάτι που είναι μια βελτίωση σε σχέση με το 3-4 του CFL. Μπορούν να σας εξοικονομήσουν εκατοντάδες δολάρια σε εξοικονόμηση ενέργειας καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας, γεγονός που κάνει την αρχική επένδυση 20 $ να αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε περισσότερα  Πώς να αυξηθεί η Rutabaga από σπόρους

Στην ίδια γραμμή, αν θέλετε να μεγαλώσετε, είναι οι ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, η εγκατάσταση ανεμογεννητριών ή ηλιακών συλλεκτών, θερμοσίφωνες χωρίς δεξαμενή κ.λπ. Ξοδέψτε τώρα για να εξοικονομήσετε πολλά μακροπρόθεσμα.

Σχετικά – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επένδυση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

4. Τα κλισέ είναι κλισέ για κάποιο λόγο

Σβήνετε τα φώτα όταν δεν τα χρησιμοποιείτε (εγκαταστήστε ανιχνευτές κίνησης αν δυσκολεύεστε να το θυμηθείτε).

Πλένετε τα πιάτα στο χέρι αντί να χρησιμοποιείτε πλυντήριο πιάτων.

Στεγνώστε τα ρούχα σας αντί να χρησιμοποιείτε το στεγνωτήριο.

Χρησιμοποιήστε φυσικό φως μέχρι να μην είναι πλέον αρκετό για να δείτε και μετά ανάψτε τα φώτα.

Φορέστε ένα πουλόβερ αντί να δυναμώνετε τη φωτιά.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα με 101 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας.

5. Πάνω από τον προϋπολογισμό

Αυτό είναι περισσότερο φιλοδώρημα χρημάτων παρά συμβουλή εξοικονόμησης ενέργειας: προϋπολογισμός τουλάχιστον 5-10% περισσότερο για τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας από ό,τι νομίζετε ότι θα έπρεπε (χρησιμοποιήστε τον μεγαλύτερο λογαριασμό ρεύματος τους τελευταίους δώδεκα μήνες για να λάβετε αυτόν τον αριθμό). Με αυτόν τον τρόπο, εάν η ισχύς σας εκτιναχθεί, είστε προετοιμασμένοι και δεν θα πανικοβληθείτε με τον προϋπολογισμό σας.

Εάν είναι μικρότερο από αυτό που έχετε προϋπολογίσει, πάρτε το «υπόλοιπο» ποσό που είχατε προγραμματίσει να ξοδέψετε στον λογαριασμό ρεύματος και βάλτε το στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις αποταμιεύσεις σας και να εξοικονομείτε όλες ταυτόχρονα!

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους η αντιμετώπιση του λογαριασμού ρεύματος μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Ποια είναι μερικά από τα αγαπημένα σας; ο Έκθεση της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών των ΗΠΑ διαπιστώνει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας ανά νοικοκυριό το 2012 σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Κάτι που είναι καλό σημάδι και δείχνει τη συνολική ευαισθητοποίηση των ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα  Περιοχή αναψυχής Wildwood, Welches, Όρεγκον

Με το ολοκαίνουργιο σύστημα AC που εγκαθίσταται στο σπίτι μας, αναμένουμε να δούμε μεγάλη πτώση στους καλοκαιρινούς λογαριασμούς ενέργειας, σχεδιάζουμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε περισσότερους ανεμιστήρες τραπεζιού. Αναγνώστες, τι κάνετε για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας;