Ορθογραφικό δεσμευμένο

#PromoBlitz ~ Spellbound by Gretchen Rue #Cosy #MurderMystery @rararesources

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να δώσω στο επίκεντρο το Spellbound για το 1 Day Promo Blitz που διοργανώθηκε από την Rachel's random Resources.

Ορθογραφικό δεσμευμένο

Ορθογραφικό δεσμευμένοΑπό τότε που μετακόμισε στο Raven Creek, η Phoebe Winchester είχε πολλά στο πιάτο της.

Ανακαινίζει το βικτοριανό αρχοντικό που κληρονόμησε από τη θεία της Ευδόρα, διευθύνει ένα κατάστημα τσαγιού (και μυστικό μαγικό φαρμακείο) και μαθαίνει να είναι μάγισσα. Αλλά όταν ανακαλύπτει ένα πτώμα σε μια πώληση ακινήτων, και η υποψία πέφτει πάνω της, ακόμη και η Phoebe αναρωτιέται αν αυτό είναι απλώς υπερβολικό.

Αναγκασμένη να αναλάβει δράση για να καθαρίσει το όνομά της, η Φοίβη επιστρατεύει τον Ριτς Λόφτινγκ, έναν όμορφο ιδιωτικό ντετέκτιβ και παιδική φίλη, για να βοηθήσει στην έρευνά της, ενώ όλα αυτά ξεκαθαρίζουν τα άλυτα συναισθήματά της για εκείνον.

Υπάρχει κάτι πιο απαίσιο που κρύβεται στις σκιές αυτής της μικρής σφιχτοδεμένης πόλης; Και η Φοίβη θέλει πραγματικά να το μάθει;

Σύνδεσμος αγοράς –

κομψό-1769669_640

ashleymaclennanauthorheadshotΗ Γκρέτσεν Ρου ζει στα καναδικά λιβάδια, τα οποία της παρέχουν άφθονο χρόνο για να διαβάσει τους έξι μήνες του χειμώνα. Παίζει τη μαμά γάτας σε τέσσερα κυρίως αδιάφορα γουνοφόρα παιδιά και φυτεύει μαμά σε περίπου 100 πολύ απαιτητικές χλωρίδες. Όταν δεν πίνει τσάι και δεν εργάζεται για το επόμενο μυθιστόρημά της, της αρέσει το κολύμπι, η πεζοπορία και η παρακολούθηση του μπέιζμπολ.

Μπορείτε να βρείτε την Gretchen στο Ίνσταγκραμ

Διαβάστε περισσότερα  Επεισόδιο 609: Ερωτεύομαι μια εξοχική φάρμα και χτίζω μια ζωή γύρω από λουλούδια με την Abby Matson των Diddle & Zen