Podcast 10th Anniversary Slow Flowers

Επεισόδιο 620: Γιορτάζουμε την 10η επέτειό μας! Από τα αρχεία Podcast Slow Flowers – ένα Encore με τον ειδικό σε βιώσιμες επωνυμίες Kierstin DeWest και την καλλιεργήτρια βιολογικών λουλουδιών Joan Thorndike των LeMera Gardens

26 Ιουλίου 2023

Podcast 10th Anniversary Slow Flowers

Σήμερα είναι η ημέρα των κόκκινων γραμμάτων — η 10η επέτειος της Slow Flowers Podcast! Ξεκίνησα το πρώτο podcast για τα λουλούδια 23 Ιουλίου 2013 με το επεισόδιο 100! Δεν ήξερα ότι αυτό το ηχητικό έργο αφήγησης — ονομαζόταν διαδικτυακό ραδιόφωνο τότε — θα απογειωνόταν και θα είχε απήχηση σε τόσους πολλούς ακροατές!

Το Podcast Slow Flowers είναι το πιο μακροχρόνιο podcast που τρέχει συνεχώς
στο λουλουδάτο ντιζάιν και τον χώρο εκτροφής λουλουδιών


Λογότυπο Podcast Slow Flowers με λουλούδια, συσκευή εγγραφής και μικρόφωνο

Ο εορτασμός των 10 χρόνων μας είναι τόσο σημαντικός. Αναγνωρίζει ότι το Slow Flowers Podcast είναι το μεγαλύτερο podcast που τρέχει συνεχώς στον χώρο του floral design και της καλλιέργειας λουλουδιών. Σας προσκαλούμε να μας βοηθήσετε να γιορτάσουμε μοιράζοντας τις ιστορίες σας για το πώς το Slow Flowers Podcast ήταν ένας εμπνευσμένος σύντροφος για εσάς όλα αυτά τα χρόνια! Δημοσιεύστε ή στείλτε μας ένα βίντεο με ετικέτα #slowflowerspodcast και μπορεί να σας παρουσιάσουμε στη ροή κοινωνικής δικτύωσης Slow Flowers!

Και έχουμε διαγωνισμό! Δείτε τις ιστορίες μας στο IG @SlowFlowersSociety, το οποίο θα τρέξουμε για τις επόμενες 10 εβδομάδες — θα μπορούσατε να κερδίσετε ένα από τα δύο ανεκτίμητα βραβεία! Θα επιλέξουμε δύο νικητές μεταξύ των επιλέξιμων συμμετεχόντων:
1 – κερδίστε μια επιλεγμένη θέση επισκέπτη σε ένα μελλοντικό επεισόδιο του Slow Flowers Podcast; και
2 – κερδίστε την ευκαιρία να φιλοξενήσετε από κοινού ένα επερχόμενο μηνιαίο Συνάντηση μελών Slow Flowers. Θα δημοσιεύσουμε τις λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε.

Έχω περάσει αρκετές εβδομάδες ανατρέχοντας στα 520 επεισόδια που δημιουργήσαμε την τελευταία δεκαετία, προσπαθώντας να βρω έναν καλό τρόπο να τιμήσουμε τους ειδικούς καλεσμένους μας και τις ιστορίες τους. Έτσι, από σήμερα, για τις επόμενες 10 εβδομάδες, θα επισημάνουμε ένα επεισόδιο από κάθε χρόνο της περασμένης δεκαετίας και θα σας φέρουμε τα καλύτερα του Podcast Slow Flowers. Εάν είστε μακροχρόνιος ακροατής, ίσως αναγνωρίσετε αυτούς τους λαούς των λουλουδιών. αν είστε νέος στο Podcast Slow Flowers, είμαι ενθουσιασμένος που σας παρουσιάζω για πρώτη φορά.

Σήμερα, ξεκινάμε με το Επεισόδιο 100 — το πρώτο μας επεισόδιο. Είναι ένα κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσουμε την αναδρομή μας.

Κίρστιν Ντε Γουέστ
Κίρστιν Ντε Γουέστ

Πρώτον, σε ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ από αυτό το podcast θα ακούσετε Κίρστιν Ντε Γουέστ, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Ci (Conscientious innovation), μιας εταιρείας έρευνας αγοράς και συμβούλων γνωστή για την πρώιμη αγκάλιασμα της βιώσιμης αγοράς, την οποία ηγήθηκε η Kierstin από το 2004 έως το 2018. Όπως ανέφερα στο αρχικό επεισόδιο, γνώρισα την Kierstin το 2011 όταν ήμασταν καθισμένοι σε διπλανά τραπέζια σε ένα εστιατόριο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα. Πραγματοποιήσαμε μια κουβέντα και ξεκινήσαμε μια φιλία μέσα σε μια ώρα. . . προτού έπρεπε να αγωνιστούμε και οι δύο για τις αντίστοιχες πτήσεις μας. Αργότερα, κάλεσα την Kierstin να μιλήσει για την έρευνά της σχετικά με τις στάσεις των καταναλωτών σχετικά με τη βιωσιμότητα ως βασική ομιλήτρια για το ετήσιο συμπόσιο Garden Writers Association το 2011, γνωστό πλέον ως GardenComm International.

Διαβάστε περισσότερα  Επεισόδιο 634: Marigolds and Succulent Pumpkins, φθινοπωρινό βοτανικό σχέδιο με την Caitlin Mathes των The Marigold Gardens και την Eileen Tongson των FarmGal Flowers

Η Kristin και εγώ συζητήσαμε την έρευνα που διεξήγαγε για την πρώην εταιρεία της που ονομάζεται The Shift Report, μια συνολική μελέτη σε 5.000 καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική. Αυτό που με ενθουσίασε σε αυτήν την αναφορά ήταν η ιδέα ότι οι ΤΟΠΙΚΕΣ αξίες ξεπερνούν άλλα θέματα που θα μπορούσατε να σκεφτείτε να κατατάξετε υψηλότερα στη λίστα ελέγχου βιωσιμότητας των καταναλωτών… όπως η οργανική ή η υπερθέρμανση του πλανήτη. Ακούστε τον Kierstin και εγώ συζητάμε αυτή τη συναρπαστική έρευνα και ακούστε πόσο διορατική και προληπτική ήταν πριν από 10 χρόνια — είναι εξίσου σημαντική σήμερα!


Joan Thorndike, LeMera Gardens
Joan Thorndike, LeMera Gardens

Σε ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ από αυτό το podcast, συμμετάσχετε στη συνομιλία μου με τον βετεράνο αγρότη βιολογικών λουλουδιών Τζόαν Θόρνταικιδιοκτήτης του Κήποι Le Mera στο Talent του Όρεγκον, που βρίσκεται κοντά στο Άσλαντ. Μιλήσαμε για το τι σημαίνει ΤΟΠΙΚΟ για τους πελάτες της Joan's floral ενώ κάναμε μια βόλτα από το σπίτι της Joan and Dan στη ζωντανή αγορά αγροτών στο κέντρο της Ashland. Πολλοί από εσάς συστηθήκατε στην Joan στην ενότητα “Grower's Wisdom” του Το μπουκέτο 50 μιλίων. Σε αυτή τη σύντομη ενότητα, η ευδιάκριτη, οξυδερκής προοπτική της Joan αντηχούσε μαζί μου. Είναι καλλιεργητής-οικολόγος. Η Joan λειτουργεί με μια κοσμοθεωρία που είναι άκρως περιεκτική και αισιόδοξη. Το αγαπημένο μου απόσπασμα από την αρχική μας συνέντευξη έχει ως εξής: «Όταν πουλάω τα λουλούδια μου, πιστεύω ότι απευθύνομαι στη βαθιά επιθυμία του πελάτη μου να παρατηρήσει τον ρυθμό της Φύσης.

Ένα σενάριο ανάρτησης για τους καλεσμένους μου!

Κίρστιν Ντε Γουέστ εξακολουθεί να είναι ηγετικό μάρκετινγκ για οργανισμούς με γνώμονα την αποστολή. Το 2018 εντάχθηκε στην lululemon ως Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Διαχείρισης και Στρατηγικής Επωνυμίας. Τρία χρόνια αργότερα, εντάχθηκε στην Alpha Foods ως Chief Marketing Officer. Πιο πρόσφατα, άκουσα από την Kierstin ότι ξεκινά μια νέα περιπέτεια στο Παρίσι, οπότε της εύχομαι τα καλύτερα!

Διαβάστε περισσότερα  Επεισόδιο 537: Γνωρίστε τη Melissa Mercado-Denke από το Campanula Design Studio του Seattle και μάθετε για το μοναδικό και εποχιακό πρόγραμμα δώρων της

Τζόαν Θόρνταικ εξακολουθεί να αντλεί ασυνήθιστα όμορφα βιολογικά λουλούδια Κήποι LeMera. Πέρυσι, παρουσιάσαμε την Joan ως Slow Flowers Hero στο τεύχος του φθινοπώρου του 2023 Περιοδικό Slow Flowers. Κάντε κλικ παρακάτω για το δωρεάν PDF που μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε έξω τις ιστορίες IG μας για πρόσκληση συμμετοχής στις προσφορές μας για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια μας!


Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας

Αυτή η παράσταση σας μεταφέρεται από Slowflowers.com, ο δωρεάν, διαδικτυακός κατάλογος για περισσότερα από 850 ανθοπωλεία, καταστήματα και στούντιο που σχεδιάζουν με τοπικά, εποχιακά και βιώσιμα λουλούδια και στις φάρμες που καλλιεργούν αυτές τις άνθη. Είναι η συνειδητή επιλογή για την αγορά και την αποστολή λουλουδιών.

Farmgirl Flowers 2022

Ευχαριστούμε τον κύριο χορηγό μας, Λουλούδια Farmgirl. Η Farmgirl Flowers προσφέρει εμβληματικές ανθοδέσμες με λινάτσα και πλούσια, άφθονη σύνθεση σε πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τις φάρμες λουλουδιών των ΗΠΑ αγοράζοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια φρέσκων και εποχιακών λουλουδιών και φυλλωμάτων που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ ετησίως. Ανακαλύψτε περισσότερα στο farmgirlflowers.com.

Ευχαριστώ, Λεπτομέρειες Λογισμικό Flowers, μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθά τους ανθοκόμους και τους σχεδιαστές να κάνουν περισσότερα και να κερδίζουν περισσότερα. Με ένα κομψό και εύχρηστο σύστημα – Το Details είναι εδώ για να βελτιώσει την κερδοφορία, την παραγωγικότητα και την οργάνωση για επιχειρήσεις λουλουδιών όλων των σχημάτων και μεγεθών. Αυξήστε το αποτέλεσμα σας μέσω επαγγελματικών προτάσεων και σίγουρης τιμολόγησης με την πλατφόρμα all-in-one της Details. Όλοι οι φίλοι του Podcast Slow Flowers θα λάβουν μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του λογισμικού Details Flowers. Μάθετε περισσότερα στο detailsflowers.com.

Ευχαριστώ, CalFlowers, η κορυφαία ένωση εμπορίου λουλουδιών στην Καλιφόρνια, παρέχοντας πολύτιμες μεταφορές και άλλα οφέλη στους καλλιεργητές λουλουδιών και σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού λουλουδιών στην Καλιφόρνια και σε 48 άλλες πολιτείες. Η Ένωση κατέχει ηγετική θέση στην εισαγωγή φρέσκων κομμένων λουλουδιών στην αγορά των ΗΠΑ και στην προώθηση των πλεονεκτημάτων των λουλουδιών σε νέες γενιές Αμερικανών καταναλωτών. Μάθετε περισσότερα στο cafgs.org.

Διαβάστε περισσότερα  Επεισόδιο 548: Flowers - Self Care Made Easy, και περισσότερα για τη νέα καμπάνια προώθησης λουλουδιών με τον Steve Dionne της CalFlowers

Ευχαριστώ, Αποθηκεύστε το κρύο, δημιουργοί του επαναστατικού CoolBot, μιας δημοφιλής λύσης για αγρότες λουλουδιών, ανθοπωλεία στούντιο και αγρότες-ανθοπωλεία. Εξοικονομήστε 1000$ όταν κατασκευάζετε το δικό σας ψυγείο με το CoolBot και ένα κλιματιστικό. Δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε το δικό σας; Διαθέτουν επίσης μονάδες με το κλειδί στο χέρι. Μάθετε περισσότερα στο storeitcold.com.


Debra στον κήπο κοπής αργών λουλουδιών
Ευχαριστω που με ακουσες! Στέλνω αγάπη, από τον κήπο μου σε εσάς! (γ) Missy Palacol Photography

Λατρεύω όλη αυτή τη λουλουδάτη καλοσύνη και είμαι τόσο χαρούμενη που ήρθες μαζί μου σήμερα! ο Slow Flowers Podcast είναι μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από μέλη, η οποία έχει ληφθεί περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές από ακροατές όπως εσείς. Σας ευχαριστούμε που ακούσατε, σχολιάσατε και μοιράζεστε – σημαίνει τόσα πολλά. Καθώς το κίνημά μας αποκτά περισσότερους υποστηρικτές και πιο παθιασμένους συμμετέχοντες που πιστεύουν στη σημασία της εγχώριας βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών μας, η δυναμική είναι μεταδοτική. Ξέρω ότι το νιώθεις και εσύ. Εάν είστε νέοι στην εβδομαδιαία εκπομπή μας και το μακροχρόνιο Podcast μας, δείτε όλους τους πόρους μας στο SlowFlowersSociety.com

Είμαι Debra Prinzingοικοδεσπότης και παραγωγός του Εκπομπή & Podcast με αργά λουλούδια. ο Slow Flowers Podcast έχει σχεδιαστεί και επιμεληθεί ο Andrew Brenlan. Το περιεχόμενο και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι είτε μόνο δικά μου είτε μόνο των καλεσμένων μου, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε χορηγό podcast ή άλλο πρόσωπο, εταιρεία ή οργανισμό. Την επόμενη εβδομάδα, είστε καλεσμένοι να βάλετε μαζί μου περισσότερα Slow Flowers στο τραπέζι, ένα στέλεχος, ένα βάζο τη φορά. Ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε σήμερα και θα σας δω την επόμενη εβδομάδα!

Συντελεστές μουσικής:

Χώρα χρώματος; Heartland Flyer; Gaena
από την Blue Dot Sessions

Ωραίος
από την Tryad
http://tryad.bandcamp.com/album/instrumentals
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Στο πεδίο
audionautix.com

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 στις 7:17 π.μ. και έχει καταχωρηθεί ως Encore 10 Year Anniversary Slow Flowers, Blog Posts, Entertainment, Flower Farming, General, Podcast Episodes, SLOW FLOWERS Podcast, Sustainability. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχόν απαντήσεις σε αυτήν την καταχώρηση μέσω της ροής RSS 2.0. Μπορείς αφήστε μια απάντησηή παρακολούθηση από τον δικό σας ιστότοπο.