Ο Scott και η Anne Sumner της Walla Walla Flower Farm κάνουν παράσταση στα χωράφια τους

Επεισόδιο 617: Μια επίσκεψη στο Walla Walla Flower Farm των Anne και Scott Sumner με μια μπόνους ερμηνεία βιολιού και κιθάρας

5 Ιουλίου 2023

Ο Scott και η Anne Sumner της Walla Walla Flower Farm κάνουν παράσταση στα χωράφια τους
Ο Scott και η Anne Sumner της Walla Walla Flower Farm κάνουν παράσταση στα χωράφια τους
Anne Sumner και Debra Prinzing

Καλως ορίσατε φίλοι! Έχω ένα τόσο ζωντανό και κατατοπιστικό επεισόδιο να μοιραστώ μαζί σας σήμερα. Πριν από μερικές εβδομάδες – πριν καλωσορίσουμε 150+ επισκέπτες στο Σύνοδος Slow Flowers, ενώθηκα με τον σύζυγό μου Μπρους για να οδηγήσω 5 ώρες ανατολικά, συνοδεύοντάς τον σε ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι. Περάσαμε με το αυτοκίνητο σε όλη την πολιτεία στη Walla Walla στη νοτιοανατολική γωνία της Ουάσιγκτον που έχει γίνει σημαντικός κόμβος οινοποιείου και τουρισμού.

Δεν μπορώ να ταξιδέψω πουθενά χωρίς να αναζητήσω την περιοχή μας Slow Flowers Society μέλη και ζητούν άδεια να επισκεφτούν το στούντιο, το κατάστημα ή το ανθοπωλείο τους. Στο τελευταίο μου ταξίδι στη Walla Walla (προ του Covid), επισκέφτηκα έναν αγρότη λουλουδιών Ελέιν Βάντιβερ του Κήποι Γκόλσον και ηχογράφησε μια ηχητική συνέντευξη, αλλά η κοινότητά μας μεγαλώνει εκεί! Τον περασμένο χρόνο, Anne Sumner του Φάρμα λουλουδιών Walla Walla εντάχθηκε στην κοινωνία μας. Ανυπομονούσα να τη γνωρίσω και να μάθω την ιστορία της, την οποία θα ακούσετε σήμερα.

Φάρμα λουλουδιών Walla Walla
Φάρμα λουλουδιών Walla Walla

Walla Walla Flower Farm Είναι μια μικρής κλίμακας, γυναικείας ιδιοκτησίας και λειτουργίας αγρόκτημα που καλλιεργεί κομμένα λάμπες στην όμορφη κοιλάδα Walla Walla. Προερχόμενη από γενιές αγροτών της κοιλάδας Walla Walla και μεγαλωμένη δουλεύοντας στην οικογενειακή φάρμα, η Anne Sumner επέστρεψε στις ρίζες της. Μετά από χρόνια ανατροφής και εκπαίδευσης παιδιών στο σπίτι, που εργάστηκε ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα και πιο πρόσφατα ως αντιπρόεδρος τράπεζας, η Walla Walla Flower Farm αισθάνεται στην Anne σαν να επιστρέφει στο σπίτι.

Φάρμα λουλουδιών Walla Walla
Σκηνές από τη φάρμα λουλουδιών Walla Walla

Η αποστολή της και το μάντρα του WWFF είναι: Share Flowers. Μοιραστείτε τη χαρά.

Διαβάστε περισσότερα  #SundayStills ~ Something to Do #Nature #Photography

Η Άννα σίγουρα μοιράστηκε τα λουλούδια της και τη χαρά της μαζί μου. Όταν έμαθα ότι εκείνη και ο σύζυγός της Σκοτ ​​θα πήγαιναν σύντομα στο Αϊντάχο για μια εβδομαδιαία συνέλευση με βιολί, ρώτησα αν θα έπαιζαν λίγη μουσική και θα μου επέτρεπαν να την ηχογραφήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανοίγω και κλείνω αυτό το επεισόδιο με τη μουσική τους με κιθάρα.


Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε μαζί μου σήμερα! Σε περίπτωση που το χάσατε, μόλις αφήσαμε την έκδοση Ιουλίου του μηνιαίου ενημερωτικού δελτίου Slow Flowers — είναι γεμάτο με δωρεάν πόρους, εμπνευσμένο περιεχόμενο και νέα της κοινότητάς μας.Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας

Αυτή η παράσταση σας μεταφέρεται από Slowflowers.com, ο δωρεάν, διαδικτυακός κατάλογος για περισσότερα από 850 ανθοπωλεία, καταστήματα και στούντιο που σχεδιάζουν με τοπικά, εποχιακά και βιώσιμα λουλούδια και στις φάρμες που καλλιεργούν αυτές τις άνθη. Είναι η συνειδητή επιλογή για την αγορά και την αποστολή λουλουδιών.

Farmgirl Flowers 2022

Ευχαριστούμε τον κύριο χορηγό μας, Λουλούδια Farmgirl. Η Farmgirl Flowers προσφέρει εμβληματικές ανθοδέσμες με λινάτσα και πλούσια, άφθονη σύνθεση σε πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τις φάρμες λουλουδιών των ΗΠΑ αγοράζοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια φρέσκων και εποχιακών λουλουδιών και φυλλωμάτων που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ ετησίως. Ανακαλύψτε περισσότερα στο farmgirlflowers.com.

Ευχαριστώ, CalFlowers, η κορυφαία ένωση εμπορίου λουλουδιών στην Καλιφόρνια, παρέχοντας πολύτιμες μεταφορές και άλλα οφέλη στους καλλιεργητές λουλουδιών και σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού λουλουδιών στην Καλιφόρνια και σε 48 άλλες πολιτείες. Η Ένωση κατέχει ηγετική θέση στην εισαγωγή φρέσκων κομμένων λουλουδιών στην αγορά των ΗΠΑ και στην προώθηση των πλεονεκτημάτων των λουλουδιών σε νέες γενιές Αμερικανών καταναλωτών. Μάθετε περισσότερα στο cafgs.org.

Διαβάστε περισσότερα  Δολοφονία στο νοσοκομείο Merewood από τη Michelle Salter #HistoricalFiction #CosyCrime @MichelleASalter @rararesources

Ευχαριστώ, Αποθηκεύστε το κρύο, δημιουργοί του επαναστατικού CoolBot, μιας δημοφιλής λύσης για αγρότες λουλουδιών, ανθοπωλεία στούντιο και αγρότες-ανθοπωλεία. Εξοικονομήστε 1000$ όταν κατασκευάζετε το δικό σας ψυγείο με το CoolBot και ένα κλιματιστικό. Δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε το δικό σας; Διαθέτουν επίσης μονάδες με το κλειδί στο χέρι. Μάθετε περισσότερα στο storeitcold.com.

Ευχαριστώ, Φάρμες κόκκινων κλαδιών. Με έδρα το Τζόνσταουν του Οχάιο, η Red Twig Farms είναι μια οικογενειακή φάρμα που ειδικεύεται στις παιώνιες, τους νάρκισσους, τις τουλίπες και τα κλαδιά, ένα δημοφιλές πρόγραμμα παιώνιας-μπουκέτο με ταχυδρομείο και την καμπάνια Spread the Hope όπου οι πελάτες αγοράζουν 10 μίσχους τουλίπας για βασικούς εργαζόμενους και άλλοι στην κοινότητά τους. Μάθετε περισσότερα στο redtwigfarms.com.


Λογότυπο Podcast Slow Flowers με λουλούδια, συσκευή εγγραφής και μικρόφωνο

Λατρεύω όλη αυτή τη λουλουδάτη καλοσύνη και είμαι τόσο χαρούμενη που ήρθες μαζί μου σήμερα! ο Slow Flowers Podcast είναι μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από μέλη, η οποία έχει ληφθεί περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές από ακροατές όπως εσείς. Σας ευχαριστούμε που ακούσατε, σχολιάσατε και μοιράζεστε – σημαίνει τόσα πολλά. Καθώς το κίνημά μας αποκτά περισσότερους υποστηρικτές και πιο παθιασμένους συμμετέχοντες που πιστεύουν στη σημασία της εγχώριας βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών μας, η δυναμική είναι μεταδοτική. Ξέρω ότι το νιώθεις και εσύ. Εάν είστε νέοι στην εβδομαδιαία εκπομπή μας και το μακροχρόνιο Podcast μας, δείτε όλους τους πόρους μας στο SlowFlowersSociety.com


Debra στον κήπο κοπής αργών λουλουδιών
Ευχαριστω που με ακουσες! Στέλνω αγάπη, από τον κήπο μου σε εσάς! (γ) Missy Palacol Photography

Είμαι Debra Prinzingοικοδεσπότης και παραγωγός του Εκπομπή & Podcast με αργά λουλούδια. ο Slow Flowers Podcast έχει σχεδιαστεί και επιμεληθεί ο Andrew Brenlan. Το περιεχόμενο και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι είτε μόνο δικά μου είτε μόνο των καλεσμένων μου, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε χορηγό podcast ή άλλο πρόσωπο, εταιρεία ή οργανισμό. Την επόμενη εβδομάδα, είστε καλεσμένοι να βάλετε μαζί μου περισσότερα Slow Flowers στο τραπέζι, ένα στέλεχος, ένα βάζο τη φορά. Ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε σήμερα και θα σας δω την επόμενη εβδομάδα!

Διαβάστε περισσότερα  #ThrowbackThursday ~ Incendiary από τον Carl Rackman #Thriller #Fantasy

Συντελεστές μουσικής:

Sage Waltz
από την Anne and Scott Sumner, Walla Walla Flower Farm

Έχει Τρόπο. Gaena
από την Blue Dot Sessions

Ωραίος
από την Tryad
http://tryad.bandcamp.com/album/instrumentals
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Στο πεδίο
audionautix.com

Αυτή η καταχώριση δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023 στις 9:42 π.μ. και έχει καταχωρηθεί ως American Grown, Blog Posts, Creativity, Entertainment, Floral design, Flower Farming, General, Podcast Episodes, SLOW FLOWERS Podcast, Slowflowers.com τον Κατάλογο of American Flowers, Storytelling. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχόν απαντήσεις σε αυτήν την καταχώρηση μέσω της ροής RSS 2.0. Μπορείς αφήστε μια απάντησηή παρακολούθηση από τον δικό σας ιστότοπο.