Επεισόδιο 548: Flowers - Self Care Made Easy, και περισσότερα για τη νέα καμπάνια προώθησης λουλουδιών με τον Steve Dionne της CalFlowers

Επεισόδιο 548: Flowers – Self Care Made Easy, και περισσότερα για τη νέα καμπάνια προώθησης λουλουδιών με τον Steve Dionne της CalFlowers

9 Μαρτίου 2022

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ είναι μια προσπάθεια συνεργασίας για να πείσουμε περισσότερους Αμερικανούς να απολαμβάνουν περισσότερα λουλούδια, πιο συχνά. Από πολυτελή ανθοπωλεία, αγορές αγροτών ή παντοπωλεία — εφόσον οι άνθρωποι φέρνουν τακτικά λουλούδια στο σπίτι, αυτό είναι αρκετά καλό για εμάς. Θέλουμε όλοι να βιώνουν την επίδραση των λουλουδιών σε καθημερινή βάση. Αποτελούν μια όμορφη, φυσική δόση καλής αίσθησης, οπότε γιατί πρέπει να προορίζονται για ειδικές περιστάσεις; Ακόμη και το πιο μέτριο μπουκέτο λουλουδιών μπορεί να έχει κάθε είδους θετικές βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στο πώς νιώθουμε – με άλλα λόγια, είναι αυτή η αίσθηση λουλουδιών.

Στα μέσα Ιανουαρίου, προσκλήθηκα σε ένα εικονικό λανσάρισμα μιας φιλόδοξης, νέας επωνυμίας προώθησης λουλουδιών με επίκεντρο τον καταναλωτή που ονομάζεται Αυτή η αίσθηση λουλουδιών.

Η πρόσκληση ήρθε από CalFlowersη πιο ευρέως γνωστή ένωση εμπορίου λουλουδιών για την παροχή στα μέλη της με τις χαμηλότερες εκπτώσεις αποστολής FedEx και εκπτώσεις διαπραγματεύσεων μέσω άλλων επίγειων και αεροπορικών καναλιών σε όλες τις ΗΠΑ

Ένας από τους κορυφαίους στόχους της ένωσης είναι να προωθήσει τα οφέλη των λουλουδιών σε νέες γενιές Αμερικανών καταναλωτών. Η Slow Flowers Society είναι μέλος της Cal Flowers και είμαστε ευγνώμονες για τη χορηγία της CalFlowers για την επερχόμενη Σύνοδος Slow Flowers.

Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η μάρκα, Αυτή η αίσθηση λουλουδιώνκαι η νέα καμπάνια, Λουλούδια: Η αυτοφροντίδα γίνεται εύκολα, που ήθελα να το μοιραστώ με την Κοινότητα μας Slow Flowers. Η εκστρατεία είναι μια προσπάθεια συνεργασίας για να πείσουμε περισσότερους Αμερικανούς να απολαμβάνουν περισσότερα λουλούδια, πιο συχνά. καλεσμένος μου, Στηβ Ντιόνεκτελεστικός διευθυντής της Cal Flowers, πιστεύει ότι είτε προέρχονται από πολυτελή ανθοπωλεία, αγορές αγροτών ή παντοπωλεία – εφόσον οι άνθρωποι φέρνουν τακτικά λουλούδια στο σπίτι, είναι καλό.

Διαβάστε περισσότερα  #ThrowbackThursday ~ Incendiary από τον Carl Rackman #Thriller #Fantasy

Ας μπούμε αμέσως και ας γνωρίσουμε τον Steve, ας ακούσουμε για το CalFlowers και πώς δημιουργήθηκε το That Floral Feeling και ας δούμε μερικά από τα διασκεδαστικά στοιχεία και το περιεχόμενο που έχουν δημιουργήσει — όλα διαθέσιμα σε εσάς για τις δικές σας προσπάθειες μάρκετινγκ.

Η φροντίδα του εαυτού έχει γίνει πολύ δουλειά. Πρέπει να περιποιηθείς, να εξασκήσεις την προσοχή, να εξισορροπήσεις τη ζωή και την εργασία και να είσαι φοβερός σε όλα αυτά. Τα λουλούδια από την άλλη πλευρά είναι εύκολη η αυτο-φροντίδα. Δεν θα αντικαταστήσουν τη γυμναστική ή την καλή διατροφή. Αλλά είναι ένας πνευματικός συντονισμός. Περιποιηθείτε λοιπόν τον εαυτό σας με λίγη αυτο-φροντίδα.

Αυτή η αίσθηση λουλουδιών

τρία πλακίδια pinterest Self Care Made Easy
Τρία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήθηκαν για την προώθηση του Flowers – Self-Care Made Easy

Μάθετε περισσότερα για το CalFlowers εδώ

Ακολουθηστε Αυτή η αίσθηση λουλουδιών σε αυτούς τους κοινωνικούς χώρους
YouTube
Facebook
Ίνσταγκραμ

Pinterest

Ζητήστε πρόσβαση στα στοιχεία της καμπάνιας στέλνοντας email: [email protected]


Εγγραφείτε στη συνάντηση μελών March Slow Flowers!

Συνάντηση Μαρτίου 2022

Γραφικό MeetUp Μαρτίου 20222

Έρχεται αυτή την Παρασκευή, 11 Μαρτίου στις 9 π.μ. Ειρηνικού/Μεσημέρι Ανατολική, είστε προσκεκλημένοι να συμμετάσχετε στη συνάντηση March Slow Flowers. Ο ειδικός μας καλεσμένος είναι συγγραφέας Teresa J. Speight και πολλά από τα δημιουργικά που εμφανίζονται στον όμορφο και σημαντικό νέο τίτλο, ΜΑΥΡΗ ΧΛΩΡΙΔΑ.

Αυτή η εκδήλωση είναι ανοιχτή στους επισκέπτες, γι' αυτό μοιραστείτε τη σύνδεση με οποιονδήποτε ασχολείται με την καλλιέργεια λουλουδιών και το σχέδιο λουλουδιών που πρέπει να γνωρίζει για τη Black Flora! Θα συζητήσουμε το βιβλίο, θα συναντήσουμε αρκετούς από τους αγρότες λουλουδιών και τους σχεδιαστές λουλουδιών που συμμετείχαν και θα κάνουμε προεπισκόπηση του εκπληκτικού εξωφύλλου floral art και μερικές από τις εσωτερικές επιφάνειες.

Διαβάστε περισσότερα  Δολοφονία στο νοσοκομείο Merewood από τη Michelle Salter #HistoricalFiction #CosyCrime @MichelleASalter @rararesources

Ανοίγουμε το Meet-Up αυτού του μήνα στους επισκέπτες, αλλά όλοι πρέπει να προεγγραφούν. Ελπίζω να σας δω εκεί στην αίθουσα ζουμ!


Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας

Αυτή η παράσταση σας μεταφέρεται από Slowflowers.com, ο δωρεάν, διαδικτυακός κατάλογος για περισσότερα από 880 ανθοπωλεία, καταστήματα και στούντιο που σχεδιάζουν με τοπικά, εποχιακά και βιώσιμα λουλούδια και στις φάρμες που καλλιεργούν αυτές τις άνθη. Είναι η συνειδητή επιλογή για την αγορά και την αποστολή λουλουδιών.

Farmgirl Flowers 2022

Ευχαριστούμε τον κύριο χορηγό μας, που επιστρέφει για το 2022, Λουλούδια Farmgirl. Η Farmgirl Flowers προσφέρει εμβληματικές ανθοδέσμες με λινάτσα και πλούσια, άφθονη σύνθεση σε πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τις φάρμες λουλουδιών των ΗΠΑ αγοράζοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια φρέσκων και εποχιακών λουλουδιών και φυλλωμάτων που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ ετησίως. Ανακαλύψτε περισσότερα στο farmgirlflowers.com.

Ευχαριστώ Flowerfarm.com, κορυφαίος χονδρικός διανομέας λουλουδιών που προμηθεύεται από προσεκτικά επιλεγμένες φάρμες λουλουδιών για να προσφέρει φρέσκα λουλούδια υψηλής απόδοσης που αποστέλλονται απευθείας από το αγρόκτημα απευθείας σε εσάς. Μπορείτε να ψωνίσετε ανά λουλούδι και ανά χώρα προέλευσης στο flowerfarm.com. Βρείτε λουλούδια και φυλλώματα από την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, το Όρεγκον και την Ουάσιγκτον χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιλογής «Προέλευση» στην αναζήτησή σας. Είναι πιο έξυπνη η προμήθεια. Μάθετε περισσότερα στο flowerfarm.com.

Χάρη σε Σύλλογος Εξειδικευμένων Ανθοπαραγωγών κομμένων. Ιδρύθηκε το 1988, η ASCFG δημιουργήθηκε για να εκπαιδεύσει, να ενώσει και να υποστηρίξει εμπορικούς καλλιεργητές κομμένων λουλουδιών. Αποστολή της είναι να βοηθήσει τους καλλιεργητές να παράγουν υψηλής ποιότητας φυτικό υλικό και να προωθήσει και να προωθήσει την τοπική διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος. Μάθετε περισσότερα στο ascfg.org.

Διαβάστε περισσότερα  Επεισόδιο 634: Marigolds and Succulent Pumpkins, φθινοπωρινό βοτανικό σχέδιο με την Caitlin Mathes των The Marigold Gardens και την Eileen Tongson των FarmGal Flowers

Χάρη σε Φάρμες κόκκινων κλαδιών. Με έδρα το Τζόνσταουν του Οχάιο, η Red Twig Farms είναι μια οικογενειακή φάρμα που ειδικεύεται στις παιώνιες, τους νάρκισσους, τις τουλίπες και τα κλαδιά, ένα δημοφιλές πρόγραμμα παιώνιας-μπουκέτο με ταχυδρομείο και την καμπάνια Spread the Hope όπου οι πελάτες αγοράζουν 10 μίσχους τουλίπας για βασικούς εργαζόμενους και άλλοι στην κοινότητά τους. Μάθετε περισσότερα στο redtwigfarms.com.


Λογότυπο Podcast Slow Flowers με λουλούδια, συσκευή εγγραφής και μικρόφωνο

Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας σήμερα! ο Slow Flowers Podcast είναι μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από μέλη, η οποία έχει ληφθεί περισσότερες από 822.000 φορές από ακροατές όπως εσείς. Σας ευχαριστούμε που ακούσατε, σχολιάσατε και μοιράζεστε – σημαίνει τόσα πολλά. Καθώς το κίνημά μας αποκτά περισσότερους υποστηρικτές και πιο παθιασμένους συμμετέχοντες που πιστεύουν στη σημασία της εγχώριας βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών μας, η δυναμική είναι μεταδοτική. Ξέρω ότι το νιώθεις και εσύ.

Εάν είστε νέοι στην εβδομαδιαία εκπομπή μας και το μακροχρόνιο Podcast μας, ελέγξτε όλους τους πόρους μας στο Slow Flowers Society.com και σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά για να στηρίξετε τις συνεχείς δραστηριότητες υπεράσπισης, εκπαίδευσης και προβολής της Slow Flowers. Μπορείς βρείτε το κουμπί δωρεάς στη στήλη στα δεξιά στο debraprinzing.com


Debra στον κήπο κοπής αργών λουλουδιών
Ευχαριστω που με ακουσες! Στέλνω αγάπη, από τον κήπο μου σε εσάς! (γ) Missy Palacol Photography

Είμαι Debra Prinzingοικοδεσπότης και παραγωγός του Εκπομπή & Podcast με αργά λουλούδια. ο Slow Flowers Podcast έχει σχεδιαστεί και επιμεληθεί ο Andrew Brenlan. Το περιεχόμενο και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι είτε μόνο δικά μου είτε μόνο των καλεσμένων μου, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε χορηγό podcast ή άλλο πρόσωπο, εταιρεία ή οργανισμό. Την επόμενη εβδομάδα, είστε καλεσμένοι να βάλετε μαζί μου περισσότερα Slow Flowers στο τραπέζι, ένα στέλεχος, ένα βάζο τη φορά.

Συντελεστές μουσικής:

A Palace of Cedar? Net and the Cradle? Ανάβοντας τα φώτα. Gaena
από την Blue Dot Sessions
http://www.sessions.blue

Ωραίος
από την Tryad
http://tryad.bandcamp.com/album/instrumentals
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Στο πεδίο
audionautix.com

Αυτή η καταχώριση δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 στις 8:55 π.μ. και έχει καταχωρηθεί στην ενότητα Αναρτήσεις ιστολογίου, Δημιουργικότητα, Ψυχαγωγία, Σχεδιασμός λουλουδιών, Παιχνίδι, Επεισόδια Podcast, SLOW FLOWERS Podcast, Slowflowers.com τον Κατάλογο των Αμερικανικών Λουλουδιών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχόν απαντήσεις σε αυτήν την καταχώρηση μέσω της ροής RSS 2.0. Μπορείς αφήστε μια απάντησηή παρακολούθηση από τον δικό σας ιστότοπο.